beyler sitede sessizlik hakim canlanalım biras

Başlatan oguz oktay, 21 Ekim 2008, 23:16:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguz oktay

beyler bu ara sitemizde baya sessizlik görüorum biraz canlanalım sitemize sahip cıkalım hep bie arada olalım bagları koparmayalım herkeze saygılar sevgiler

lostys

ya bu konuyu bende açmayı düşündüm fakat cesaret edemedim. ben ilk geldiğimde daha aktifti sanki forum  ???

OffLineR

Ben askere gidecem diye moda girdim hepten.
Bişey yazasım gelmiyo :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

®oyal

oguz oktay

abi bende calısıorum aksam işten geliom bi msn yi acıom bide vwtr yi sanki biras eski ortam yokmus gibime geldi

lostys

öle öle, eski ortam yok, kadür le eralp bile yok ortada  :-[

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

eralp geri döndüde kadir harbiden yok piyasasada

PoloGTI

Valla bende katılıyorum abilerim :(
İlk geldiğimde foruma bi giriyordum bütün konular yenilenmiş oku oku bitmiyordu şimdi giriyorum 1 mesaj bile atılmamıs :(
Vw Polo 6N

volksport

Kadir çalışıyo, Akşamlarıda %5 in etkisinden fırsat bulamıyodur..  :D :D :D

lostys

yüzde 5 ne lan :) kafayı mı buluo yohusa adi :) ulan kontör de yok arayalım :D ama anladı ben onu, karı kıza takılıodur :p

bigmen

abiler

forumu biraz daha vw kullananlara ulastirmak lazim,

kisa calisma ile olabilecek birsey

tabi arava tutkunlari hemen arkadaslik kurar burada
summer 7 keto
enema bag
zayiflama summer 7 keto

freegane

Daha sık buluşma öneriyorum! Özellikle yakın çevrede bulunan arkadaşlar daha sık biraraya gelmeli. Diğer bir önerimde sticker!!! Sickersız gezmeyelim lütfen. Hatta vwtr.net stickerı olmayan arabaların camlarını kıralım :bekleriz: O değilde bende de yok sticker :D Osman bu konuda yardımlarını bekliyorum ;D

volksport

Alıntı yapılan: lostys - 23 Ekim 2008, 23:56:03
yüzde 5 ne lan :) kafayı mı buluo yohusa adi :) ulan kontör de yok arayalım :D ama anladı ben onu, karı kıza takılıodur :p

Alcohol olum... :D BEER takılıyo adam İzmir, Efes Bergama geziyo işte kafa bi dünya...  :D :D :D