sizce bu jantlar hangi araca ait?

Başlatan cabrio63, 15 Ekim 2008, 23:36:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

arkadaşlar ben tanıyamadım,tanıyan anlayan varsa bunlar orj. hangi araçta var?

VWci

guzel jantlarmis...satiliksa alalim...  :)

vw_omer_vw

jantların ve plastik kapakların üzerinde vw oem numaralar vardır  örneğin  123 456 789 ABC  gibi bu numaraları yazarsan hangi model araç olduğunu söyleyebilirm

cabrio63

maalesef jantların üzerinde nosu yok ya da görünmüyo,sanırım ortadaki vw kapaklarını sonradan uydurmuşlar,fakat çok başarılı bu yüzden merak ettim.bu arada bu jantlar bi caddy project car a ait,linkide bu.
http://www.vwgolfmk1.org.uk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=48966

G60

Orjinal jant değil, göbekler uydurulmuş bence. Baksana fazla bijon falan. Kendi mi açtırdı acaba sonradan...
Birde offsetlenmiş, Golf 2 GTIlardan çıkan jantlar gibi duruyo offsetsiz halinin düşününce.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw_omer_vw

evet sonrada bijon deliği açılmış gibi... jantlar üniversal olmuş  :D

corrado

Alıntı yapılan: G60 - 16 Ekim 2008, 14:55:35
Orjinal jant değil, göbekler uydurulmuş bence. Baksana fazla bijon falan. Kendi mi açtırdı acaba sonradan...
Birde offsetlenmiş, Golf 2 GTIlardan çıkan jantlar gibi duruyo offsetsiz halinin düşününce.

nosmanın dediği gibi ofsetlenmiş.
göbeğede işlem yapmış olabilir.
yeni cady jantlarına yakın bir jant. göbek hariç ofsetlenerek yakın görüntü elde edilebilir.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

®oyal

8 tane bijon deliği görünüyor ama kapakta 4 tane bijon şapkası var binek araç 80 model civarı.

ARDAcan

bence 2001-2003 makyajlı audi a3 jantini ofsetlemişler   ::)

lostys

BEN ford taunus granada jantına filan benzettim de :D sallıo da olabilirim :p

corrado

burak_37

abi one yav ziften çıkmış gibi:)

corrado

siyah boya üzerine sprey sim sıkmışlar

kesik44

usta bence bu jantlar orjinalde 4 bijon 4 delik daha delinmiş bijonlar orjinal yuvalarına oturuyor diğer deliklere kapagın bağlantısı yapılmış orjinal birşey....