Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
RPS 45 - Sayfa 13

RPS 45

Başlatan sharkhunter, 13 Ekim 2008, 15:42:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

escocem

kazasız belasız keyifli sürüşler çok güzel olmuş gerçekten :tamamdir

corrado_g60

gerçekten tebrikler mukemmel olmus cok cok guzel duruyor..
allah kaza bela vermeden keyıfle bınmeyı nasıp etsın...

PoloGTI

Kazasız belasız :) Buluşma ne zaman :p :D
Vw Polo 6N

concrete

Alıntı yapılan: sharkhunter - 04 Aralık 2008, 13:36:06
Bana bu zaman sarfında yarım eden yanımda olan, hayatımda olan kardeşim denize, ustalarıma, ve bana destek veren sizlere teşekkür ederim.hepimizin gönlünce olsun herşey.  :saygılar
abi lafı bile olmaaz sen iste canımızı verelim senin için heralde yardımcı olucaz o kadar da eşşşek diiliz dimi  :melek:
http://img232.imageshack.us/img232/202/kralmsncombayraklar51ls7.gif

UĞRUNA KAN DÖKÜLMESİ GEREKİYORSA ACIMAM DÖKERİM...ALAYINA KAN , ALAYINA İSYAN...

shark_vdb

Öncelikle Maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......
Dostum araban süper olmuş, almancıların arabası seninkinin yanında halt yemiş baksınlar da görsünler :)
Rengine bayıldım, karlık süper zaten, farlar, koltuklar ... söylemekle bitmiyo ya, herşeyiyle dört dörtlük olmuş. allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin, güle güle kullan :)
http://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/vwcopy.jpghttp://i28.photobucket.com/albums/c222/shark_vdb/imza-1.jpg

kesik44

abi araç on numaranın çok çok çok daha ötesi olmuş ''olay budur!''kazasız belasız keyifle binmen dileğiyle  :tamamdir

passi

oooo maşallah araba super oolmuş
nazar değmesin :)

R-Line

böyle çalışmaları ülkemizde görmek ne güzel.
aracın ilk halini gördüğümde keşke rengi değişmeseymiş dedim
ama sonuca bakınca gerçekten on numara olmuş polo.
emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  :)

erco

Maşallah hem de 410000 kere. Abartısız söylüyorum araba gördüğüm en güzel Polo. Helel olsun bunu yapana. İyi günlerde kullanırsınız İnşallah.

Yalnız birşeyi merak ettim. O farlar ne marka öyle gerçekten çok güzelmiş?
İhtiyar döver onları...

golf-line2

Alıntı yapılan: erco - 04 Aralık 2008, 22:28:21
Maşallah hem de 410000 kere. Abartısız söylüyorum araba gördüğüm en güzel Polo. Helel olsun bunu yapana. İyi günlerde kullanırsınız İnşallah.

Yalnız birşeyi merak ettim. O farlar ne marka öyle gerçekten çok güzelmiş?

fk farlar almanyadan getirtildi..

erco

Bizde getirtelim abi bundan akıllara zarar birşey!!! Nasıl getirtebiliriz? Ne kadara mal olur ki?
İhtiyar döver onları...

oguz oktay

cvp ver kadir nasıl getirtir arkadas  ;D

volksport

Alıntı yapılan: golf-line2 - 04 Aralık 2008, 22:31:39
fk farlar almanyadan getirtildi..

nen sen yasıyomusun... bak bak fk farlarıda bilirmiş, kadirim görüşelim bi ara... :D

freegane

Oh beee... Çok güzel olmuş, maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Hergün bu konuyu takip ettiğime değmiş,çıkan sonuç oldukça başarılı. Hayırlı olsun Faruk