kapı ve cam fitilleri

Başlatan kkat, 20 Kasım 2009, 19:18:09

« önceki - sonraki »

kkat

selam , Arkadaşlar. 1982  model 1300 cc 4 kapı vw golfüme restorasyon yapacağım. kapı ve cam fitillerine ihtiyaç duyuyorum. nerede veye hangi tip aracların ki uyum sağlar. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum .saygılar

nihat

Hakkaten bu konuda bilgisi olan varsa ben de çok memnun olacağım.

Han

kadıköy kalkan ticarette bulabilirsiniz anadolu yakasında oturanlar için ulaşım kolay ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

vortex

Alıntı yapılan: kkat - 20 Kasım 2009, 19:18:09
selam , Arkadaşlar. 1982  model 1300 cc 4 kapı vw golfüme restorasyon yapacağım. kapı ve cam fitillerine ihtiyaç duyuyorum. nerede veye hangi tip aracların ki uyum sağlar. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum .saygılar
[/quote
bende golf1 mk var 5 kapı butun kapıların fitilleri 50tl ye aldım aksaraydan fitilci var adam hermarka aracın fitilleri mevcut elinde
ama pazarlık sevmiyo bilginiz olsun :D
En KrAlInIzIn YaPtIğI gİdEr. BeNiM aNcA kOmiĞiMe GiDeR:))

burak.akın

ADRESİ Nİ VERİRMİSİNİZ ?? YADA TELEFON

vortex

adresi pazartesi verebilirim aksarayda tekno tunıng ın sahibi arkadasım onu arayıp öğrenirim
En KrAlInIzIn YaPtIğI gİdEr. BeNiM aNcA kOmiĞiMe GiDeR:))

kkat

Alıntı yapılan: burak.akın - 21 Kasım 2009, 20:49:07
ADRESİ Nİ VERİRMİSİNİZ ?? YADA TELEFON
ilginizden dolayı teşekkür ederim. ben Şanlıurfada oturuyorum. Tlf 0 505 654 86 73  .

kkat

Alıntı yapılan: vortex - 21 Kasım 2009, 22:15:43
adresi pazartesi verebilirim aksarayda tekno tunıng ın sahibi arkadasım onu arayıp öğrenirim Sagol dostum .inşallah olumlu haberler alırım. :tamamdir

burak.akın

adresi pazartesi verebilirim aksarayda tekno tunıng ın sahibi arkadasım onu arayıp öğrenirim

teşekkürler bekliyorum

filizbilgisayar2006

kardeşim sakın fitil uydurmaya çalışma orjinalini bul tak yoksa su alır kapılar tam oturmaz toz alır ses alır orjinalini bul sakın uydurna birşey yapma tecrübe konuşuyor   :t

kkat

Alıntı yapılan: filizbilgisayar2006 - 30 Kasım 2009, 16:40:51
kardeşim sakın fitil uydurmaya çalışma orjinalini bul tak yoksa su alır kapılar tam oturmaz toz alır ses alır orjinalini bul sakın uydurna birşey yapma tecrübe konuşuyor   :t
ilginize teşekkür ederim orjinalini buldum ama yurt dışı siteleri.tek şansımız yazın almanyaya gitmek kaldı.inşallah alırm.

kkat

selam dostum .adresi bir türlü alamadık

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

kkat

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Aralık 2009, 23:00:27
Esin veya burcan tic i ara onlar var yoksa buraya bak http://www.otoerdoganshop.com/main/default.asp
selam dostum .otoerdogan shop evet teşekkürler..