34 F 2397'nin yeni sahibi & İlk defa VW sürücüsü...

Başlatan Kingpin, 01 Ekim 2008, 01:50:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kingpin

Merhaba arkadaşlar,
Normalde bir Evo kullanıcısı olarak, VW yeniyim. Ankarada ikamet etmekteyim.

Mete abinin aracı almış bulunmaktayım. İlk defa VW aracım oldu. Bu aracı almakta ki sebebim şimdilik günlük kullansamda aslında proje aracı. Bu başlıkta veya farklı bir başlıkta toplayabilirim getirilen parçaların fotosunu çeker aracın son durumunu siteye eklerim. Şimdiden Allahtan sabır diliyorum kendime. :D

Bu aracı almamda gazı sağlayan Tolga'ya & Osman'a sonsuz sevgilerimi sunuyorum. :D

İlk başta proje boya ile başlayacak çünkü boya çok kötü. Artık fotolar Osman gardeşimden gelecek...

İyi forumlar...

G60

Mıncıklarız beraber, hayırlı gazlamalar tekrar. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golf-line2

bu ara g60 moda sende bi vr6 at >:D

hayırlı olsun güle güle kullan  ewodan daha zewkli olacaktır prajeten gectikten sonra :sevgi:

corrado_g60

fatih_06

Kingpin

tcan

aliis

sonunda hondalardan sonra adam akıllı bir vw projesi görebileceğiz sayenizde tesekkurler bunun için :tamamdir

ramcho®

Alıntı yapılan: Kingpin - 01 Ekim 2008, 01:50:12
Merhaba arkadaşlar,
Normalde bir Evo kullanıcısı olarak, VW yeniyim. Ankarada ikamet etmekteyim.

Mete abinin aracı almış bulunmaktayım. İlk defa VW aracım oldu. Bu aracı almakta ki sebebim şimdilik günlük kullansamda aslında proje aracı. Bu başlıkta veya farklı bir başlıkta toplayabilirim getirilen parçaların fotosunu çeker aracın son durumunu siteye eklerim. Şimdiden Allahtan sabır diliyorum kendime. :D

Bu aracı almamda gazı sağlayan Tolga'ya & Osman'a sonsuz sevgilerimi sunuyorum. :D

İlk başta proje boya ile başlayacak çünkü boya çok kötü. Artık fotolar Osman gardeşimden gelecek...

İyi forumlar...

onur unutoysun beni ayıp ediysen :D

kardeşim kazasız belasız...

oguz oktay

hayırlı olsun o araca ben de niyetliydim ama saglık olsun allh sana bagıslasın aracını ;D

corrado

hayırlı olsun güle güle kullanın.
osman  bol bol proje üretmiştir zaten şimdiden.
atmosferikmi yoksa aşırımı düşünüyorsunuz.
nacizane tavsiyem neler yapılacağını önceden karar verip aracı öyle geliştirmek.
diğer türlü heder oluyor.
emekler ,zaman, para, araç vs.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Tholl-ga

kardeşim tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan.
güzel bi plaka al :)

vw6n