Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bana polo 6n 1.6 turbo fotoları lazım... - Sayfa 3

Bana polo 6n 1.6 turbo fotoları lazım...

Başlatan POLO, 17 Aralık 2006, 22:24:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

POLO

Alıntı yapılan: POLO - 20 Aralık 2006, 22:19:18
deli para valla o fiyata bir tane daha 1.6 alırım ???
toplama düzgün bişey olursa 1.5-2 milyar civarı tutar...

Erhan

Erhan

POLO

sağol erhan,özellikle üstteki baya iyi bişey throttle da uygulamışlar

corrado

VWvortex Forums: Golf198's Crazy Pic Archive

yukardaki linkte golf 2 ye takılmış 1,6 16 v polo gti motoruna uygulanmış kompresörlü halin bir fotosu var.
biraz karışık gibi oldu ama fotoğrafları görünce sizde şaşıracaksınız.çok değişik bir uygulama millet de şaşırmış zate.
2 gündür indirip siteye eklemeye çalişiyom ama kablonette yemiyor.bir arkadaş kopyalarsa iyi olur
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Erhan

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Erhan

ne demek, değişik bir çalışma yapmış .

polo34

anıl turbo işinde bende varım :) 1,5-2 milyar falan lafı geçmiş, eğer bu rakamlara olacaksa 20 hp de olsa ertesi gün hemen işi gücü bırakıp izmirdeyim ona göre :)

Erhan

bu rakamlara imkansız ya  :) yoksa bende geliyorum izmire :)

G60

Sen napıyon YRV turbo ekürisi mi olacaksın.Fındık kadar hacmi var zatn motorun ne Turbo'su ;D ;D ;D ;D ;D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

ohooo bizim motorun aynısının 1.0 hacimli turbosu var 100hp gücünde seri üretimi vardı bu motorun amerika kıtasında! Hacim hiç birşeydir  :T

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

POLO

evet özellikle brezilyada fiat'ın küçük hacimli turbo motorları var 1.3 turbo palio mesela!toplama iş olacak,map ondan,bakalım ilk önce arabayı alsında görecez