Flame Vosvos

Başlatan mecamir, 16 Aralık 2006, 20:21:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burak.akın

mecamir

Alıntı yapılan: burak.akın - 13 Kasım 2009, 01:57:54
süper bi araç...

Sağol kardeşim :) Süper bir araçtı diyelim  ;) Şimdiki sahibi bayağı değişim yapmış, son hali bu...

burak.akın

5 bijon nasıl oluo.. kırmızı çok yakışmış çok güzel duruyo... :)

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: burak.akın - 13 Kasım 2009, 13:03:23

Porche defransiyel. veya retro
Kılıçoğlu Garage.

mecamir

Alıntı yapılan: burak.akın - 13 Kasım 2009, 13:03:23

Yap spacer takmışlardır ya da eski kasa vw'lerin 5 bijonluları var porsche ile aynı ölçü, ondan takmışlardır. konu hortlamasın, bi vos daha alıcam yoksa  :)

GolfMk1Diesel

:) Al abi al hatta bi mk1 gtı al. :D
Kılıçoğlu Garage.

Ouzoo

Boncuk çok daha güzeldi,yani tarzını pek sevmedim :/
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Cabrio

Yeni hali çok güzel tabi eski halide araba güzel VW güzel kardeşim ya  :D Seninde az emeğin geçmemiş abi ama yeni sahibinede helal olsun  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

http://www.sahibinden.com/1962_model_cabrio_wvolkswagen-37WQQaXQQ18613662WQQpXQQdisplayitem

Can abim tam senlik ne dersin yeni bir retro doğuyo gibi bunu alırsan harika olur aslında.... :saskin: ^-^
Kılıçoğlu Garage.

mecamir

kırmızı ragtop iyiymiş, ama çok para istiyor  :) hava soğutmalı arabayla uğraşmak istemiyorum artık  :t 

GolfMk1Diesel

Sen bilirsin abi ama Pre67 bi başka. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Ouzoo

Ragtop toplayan oldumu Tr'de?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mecamir

1 tane kırmızı var bildiğim. onun dışında son 2 yılda toplanan varsa bilmiyorum  :)