Polo'da tass tss puss sesi

Başlatan Evrenos, 12 Eylül 2008, 01:00:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Evrenos

Selam arkadaslar benim poloda düz yolda değilde hafif tümseklerde ön tekerden tass tuss sesi geliyor sizce nedir biLeniniz varmı:? ''Lastik havaları iyi''

volksport

vitesi küçült, devri çok düşürüyosundur...

Evrenos

Ben amortisör'Lerdenmi acaba diye düşünmüşdüm. kuLLanıcı hatasından kaynaklanıyorsa endişe etmeye gerek yok tşk ederim arkadasım

G60

Amortisör. Alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarında falan baya duyulur.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Evrenos

valla anlamadım yarın bi tamirciye göstermeye niyetliyim

Sile-R

Amortisör sesi :) tıs tas tıs falan, sarun yok normal yani herşey :)
...

volksport

ön tekerlerden yazmıssın pardon motordan diye anladım... kapalı alanlarda osmanın dediği gibi daha iyi duyulur amortisör sesi...

CoX_BoY

Alıntı YapAmortisör. Alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarında falan baya duyulur.

katılıyorum amortisör sesi olması lazım benim hoşuma gidiyo    :)

rye

amortisör kardeş meraklanma. hatta  sesin gelmesi iyi takır takır düşerse problem var  o zaman.

Ouzoo

Ben bayılıyom o sese neyinden rhtsız oldun ya :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mc_serkan_126

lanet olsun içimdeki bu polo sevgisine

foton1999

Merhaba Arkadaşlar,

Tass ve tuss sesi teknik bir tanımlama mı anlayamadım???? Pısss Pusss sesi de diyebilir miyiz ???

qb5tp

Ne tass tuss ne de pısss puss :-[  Hep seslerle gelen sorunlarla uğraşırken bu kez de ses gelmemesi mi sorun olacak  :D

Evrenos

:) yoo geLen cok asLında cok güzeL ayrı bir kuLak zevki veriyor:)'da bir hatadanmı kaynakLandı diye merak ettim:? birde bugün şunu yeni gördüm gaz pedalının altında plastikten cıvata var, gaza yüklendigin zaman o cıvataya dayanıyor daha ileriye gitmiyor sizce bu bir ayar cıvatası olabilirmi? öyLeki bazen ranpalarda Gaz yemiyor sonuna kadar dayanıyor