Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
caddy koltuk kılıfı

caddy koltuk kılıfı

Başlatan brt6161, 19 Eylül 2008, 00:32:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brt6161

arkadaslar caady kılıf arıyorum 2.el falan bulabılecegım hos bı kılıf bılıyorsanız yardımlarınızı beklıyorum

®oyal

Caddy için hazır kılıf nadir bulunuyor,daha çok imalattan satıcılarda bulunur yada döşemecide yaptırabilirsin.Özellikle arka koltoklar iki parça olduğundan standart kılıfların dışında.

strong

kılıfın ikinci eli olur mu ki ? döşemecilerde vw armalı caddy kılıfları 100-120 ytl gibi satılıyor!

öme-R

Ümraniye sanayiye gel.Bulurusun
TЯΑЙs-ςІÂ¶....!

aliş_61

Abicim bence iy bir döşemeci bul ve istediğin renk kılıfı dıiktir emin ol süper olacak.Ben kendi aracıma komple döşeme yaptırdım koltuklarıda deri döşettim süperoldu vallai[img[/img]

aliş_61

Ya benim ps de sorun var yada var yani niye resim eklenmiyo bu bölüme benmi yapamıyom bilen varsa söyleyebilirmi lütfen

ceyoo1260

Alıntı yapılan: aliş_61 - 04 Ekim 2008, 17:36:50
Ya benim ps de sorun var yada var yani niye resim eklenmiyo bu bölüme benmi yapamıyom bilen varsa söyleyebilirmi lütfen
resim eklemek için önce http://imageshack.us/ bu siteye girip resmin altında çıkam 1yazıyı kopyala yapıştır yapılıyo sonra öznizleme yap bekle resimlerin geli zaten ;)
TRTuning...