21 Eylül 2008 İstanbul Avcılar Buluşması Ön Görüşleri

Başlatan volksport, 08 Eylül 2008, 12:24:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Alıntı yapılan: concrete - 10 Eylül 2008, 15:02:36
eralp cim diorum ki faha farklı bişiler mi yapsak :)) ne bilimm :))) buşuşmamızı yapalım yeris içeris sorun deil de bilmemki  ???

yaparız geceleriz, sabahlarız :D 4 tekerleğine kurban senin sen iste ya...

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

golf-line2

Alıntı yapılan: OffLineR - 10 Eylül 2008, 17:44:17
Yauw amma da gününe denk gelmiş :(

ya sabah d.günü kutlayacak deyilsin ya :D akşamıda var

lostys

ya onu deil de, gelsem ben feribotla, sabah binerim, işimizi goruruz, akşam gene feribotla donerim, o baglamda sordum. soralım bakalım kaçta gemi var gidiş dönüş. kadir sana iş düşcek desene :) aslında erken gelip de aksarayda bişeler mi arasam araba için :)

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 10 Eylül 2008, 22:52:58
ya onu deil de, gelsem ben feribotla, sabah binerim, işimizi goruruz, akşam gene feribotla donerim, o baglamda sordum. soralım bakalım kaçta gemi var gidiş dönüş. kadir sana iş düşcek desene :) aslında erken gelip de aksarayda bişeler mi arasam araba için :)

gel kardeşim ayıpsın awcılar ambarlı limanda indinmi buluşma yerine cok yakın arabalı olan var kamyonları getirip götürüyo biz bikere gelmiştik öle sende öle yap ben alırım seni ordan  ;)

volksport

Alıntı yapılan: lostys - 10 Eylül 2008, 22:52:58

sor bakalım ilker ...  ::)

musa

bende warım.yalnız anadolu yakasından bi konwoy falan olcaksa katılmak istiyorum.avcılar tarafını bilmiyorum..

golf-line2

Alıntı yapılan: musa - 10 Eylül 2008, 23:21:26
bende varım.yalnız anadolu yakasından bi konwoy falan olcaksa katılmak istiyorum.avcılar tarafını bilmiyorum..

ous arkadaşımızla irtibata gec musa abi oda o taraftan  gelecek  ;)

musa

ok.buluşma yerini ve saatini bekliyorum arkadaşlarımızın

volksport

liste 14 kişi oldu hadi bakalım... karsıdan gelicek arkadaşlarda kendi aralarında birleşip gelsinler... geçen seferki gibi geç kalmayalım ama lutfen...

yolu en iyi bilen ibo aslında bi şekilde getirtcez onuda... ibosuz olmaz...

car wolf

bende gelmeyi çok istiyorum ama cuma günü başka bir işe başlıcam izin gününü 21 eylül e getirmek için uğraşırım bende anadolu yakasından gelicem ibo abi ile bende konuşurum ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

lostys

lan kadir gitmicen mi, olm biz gemi bakıoz gelelim die, gelirsem ctesi sabah gelicem ona gore, baska gemi yok, pazar da beni 6.30 a yetişticeniz ama yeni kapı ya anlaştık mı ?