Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Buda Benim vw t3 üm - Sayfa 2

Buda Benim vw t3 üm

Başlatan doyummm, 08 Eylül 2008, 02:36:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

bu arabayı hafta başında gordum, delirdim gorunce :) abiye sordum abi resmini cekebilir miyim die, tabi cek neden dedi, foruma koycam dedim,hangi forum dedi, bende burası dedim, o da zaten var dedi :) şoklardan şoka girdim :D çok tatlı yaa, keşke alacak kadar param olsa da alsam :)

Mete35MkII

araba cok guzel olmus..kazasız belasız cok dırı gozukuyor.. borbetler 15 mi yoksa 16 kardes bunu sorucaktım da
,...,,,

Baki_95

babama diyom baba bizim t3 satıp serkan abinin t3 alak diye alırız  sen parayı getir alırız diyo

Mk1GTI

Alıntı yapılan: Baki_95 - 29 Mayıs 2009, 17:28:25
babama diyom baba bizim t3 satıp serkan abinin t3 alak diye alırız  sen parayı getir alırız diyo

En kolay baştan savma işi :) Bende oğluma böyle yapacam acaba büyüyünce :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

doyummm

teşekkürler ediyorum her keze borbetler 16 inç 9 inç genişlikte baki_95 e de arabayı beğendiğine sevindim babanın kıymetini çok iyi bil

81jetta

doyummm  BENDE 89 MODEL SENİN MİNİBÜSÜN AYNISINDAN VAR.. EBDNE 19 audi TURBO  motor attım üstüne. koparta elden geççmesi gerekiyor. sen plastik tanponları ve yan pako ları nerden buldun.  bilgi paylaşırsan sevinirim. benima minibü sü de seninki gibi yapmayı düşünüyorum..
set by haLiL

Emre Can

araban gerçekten güzel ve sade ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin 8)
Almanlar Mercedes ve Bmw'yi Satmak Volkswagen'i Kullanmak İçin Yaparlar.

doyummm

Alıntı yapılan: 81jetta - 29 Haziran 2009, 15:09:04
doyummm  BENDE 89 MODEL SENİN MİNİBÜSÜN AYNISINDAN VAR.. EBDNE 19 audi TURBO  motor attım üstüne. koparta elden geççmesi gerekiyor. sen plastik tanponları ve yan pako ları nerden buldun.  bilgi paylaşırsan sevinirim. benima minibü sü de seninki gibi yapmayı düşünüyorum..
cevaı geç yazdığım için kusura bakmayın öncelikle Allah kolaylık versin diyorum tanponlar için yardımcı olurum nezaman almak isterseniz irtibata geçelim hallederiz msn adresim [email protected]
http://img341.imageshack.us/img341/5989/09042009360.jpg

car wolf

maşallah aracı daha önceden satılık ilanında da görmüştüm gayet güzel kazasız belasız iyigünlerde binmeniz dileği ile :saygılar  bu arada ön sisleri bula biliceğimiz yer varmı T3 syncro ya takıcazda ???
My Cars Audi & Vw Germany Style

Baki_95

serkan abi araban hala satılıkmı satılıksa fiyat nedir?milli piyango çıkınca ilk işim senin arabayı almak olacak valla... :)

mk1 2.9 vr6

arac gercekten guzel borbetler olunca dahada guzel olmus

GolfMk1Diesel

Borbetler muthiş yakışmış.
Kılıçoğlu Garage.

_can_

Serkan Abi'nin Arabası Gerçekten MükemmeL diyecek söz bulamıyor insan bende İzmir'de yim tanışmak isterim gerçekten :) ( konuya biraz geç dahil oldum galiba :D )

genco67

Bilseydi Mecnun VW sevgisini severmiydi Leyla zillisini :)http://www.ressim.net/upload/dc0c4351.jpg