1996 Model 1.6 75hp POLO ?

Başlatan 96polo, 30 Kasım 2006, 22:04:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Yok kızıyo olmaz :) Zorlamayın beni :P
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

spy photo falan zor, videoları bile sildirmişti osmana :)

VWci

Turbo felan zor isler...yapmam....kafamda bir kac sey var....olursa onlari yaparim baska bir sey yapmayi dusunmuyorum....gereksiz masraf oluyor gerisi..;)

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Erhan

Alıntı yapılan: VWci - 15 Aralık 2006, 05:49:50
Turbo felan zor isler...yapmam....kafamda bir kac sey var....olursa onlari yaparim baska bir sey yapmayi dusunmuyorum....gereksiz masraf oluyor gerisi..;)

gene kapalı telefonun, piyasanın baya altında polo için komple kit buldum bmc-cda yarın görücem bakalım kiti.

G60

Sahta o sahte.YED'in üstüne sticker yapıştırmışlar seni kekliyorladır ;D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

9n in üstüne g60 yazmak gibi birşey heralde ;D

G60

Ahahhaahhahahhhahahahhahahahahahhahahahaa auhahuauauhauhaua yarıldım auahaaaasudha

VWci

Alıntı yapılan: Erhan - 15 Aralık 2006, 13:54:24
gene kapalı telefonun, piyasanın baya altında polo için komple kit buldum bmc-cda yarın görücem bakalım kiti.

Kim soyledi acaba...;) ;D

Erhan

Osman nerde toki, : T   smililer ?  ;D

G60

Gif halinde bulalım söz yükleyecem ;D  :toki :toki :toki :toki :toki :toki :toki :toki :toki

VWci

mesaj sudur...bir arkadas tokatci diye kendine nik yapti bende ona itafeten bu smileyi yollamistim osman kardesim de bunu alip foruma smiley yapti...kisadan hikaye budur..;)

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz