Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4.e Spoiler - Sayfa 2

Golf 4.e Spoiler

Başlatan Dr_EmrE, 17 Mayıs 2007, 00:56:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enerji

Ben de bostancıdayım. Avrupa yakasında Aksaray mı öle bi yer var dediler ama hiç bilgim yok orada herşeyi bulabilirsiniz falan dediler bilgisi olan var mı? Golf ün boyasının koduna göre spoiler ı da boyuyolarmış.

as5338

aksaray yane bebin bulunduğum bölge oluyor yani ist- aksaray :)
burda hertürlü aksesuara ulaşabilirsiniz bir cumartesi falan gelin ve iski binası arkasından başlayın yüzlerce parçacı var elbet gönlünüze göre bir şeyler bulursunuz. :tamamdir

Bach

yanlıs hatırlamıyosam 2sene önce aynı spoileri 100e taktırmıstım boya ile birlikte

PoYRaZ

spoiler taktiracak arkadaşlar bence biraz dikkatli ve titiz davranin benim duruma düşmeyin. Benim arabadaki spoiler şimdi cıkartmayi düşünüyorum ama boyada cok iz kaliyor boyatmakta işime gelmiyor ben sordum şimdi spoiler cok iyi takiyorlar yada yapiştiriyorlar sıkılıp cikartmak istedinmi boya eskisi gibi oluyormuş bence yaptirirken sorun ilerde cıkartmak istediniz mi problem olmasin.

srcglb

arkadaşlar 216 da oturan kardeşlerime verebileceğim bi adres var...tabi karşıda aksarayda rahat bulabilirsiniz ama bu taraftada maltepe minibüs yolundan kartala doğru devam ederken sağda eliftuning var en yakın orası bence gidin bi bakın..

can mete

spoiler bende düşünüyorum ama kararsızım ilk resimdeki güzel we sade öle yaptırabilirim fiyatını öğrendim 150 ytl boya dahil..
biz beşiktaş çocuğuyuz...

srcglb

mete 150 ytl boya dahil demişssin..nerde satılıyo bu kardeş?

can mete

ben Ankaradayım burda hazır yapılıyo wede güzel işçilik var benim önceki 206 nın işlerini de buna yaptırdım hiçbir sorun yoktu. Ankaradaysan yardımcı olurum ama istersen boyanmış olarak kargo istersin montesini kendin yaptırırsın..
biz beşiktaş çocuğuyuz...

srcglb

metecim saol ben istanbuldayım..ama yinede yardımın için teşekkürler...ist.da direk bi adres verirsin diye sormuştum sana..ankarada olduğunu tahmin etmemiştim:)

berkcann06

ya hocam allah razısı için bana şu hella magic colors stoplardam bulabilirmisiniz? ama ucuz olsun. Çin malı ,çıkma hiç faketmez [email protected] bana burdan ulaşın arkadaşlar

redmoon

valla ben 65 tl ye aldım boyalı şekilde adanadan. superde oturdu. resim eklicem ama resim eklemeyi bilmiorum :)

enerji

İstanbul 216'da ucuza nerede bulabiliriz? Eliftuning 135 lira falan diyor.

freemaniac

spoiler takınca poloya benziyo sanki  ???