Polo devir saati ?!?!?

Başlatan alleyesonme, 09 Ağustos 2008, 22:14:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alleyesonme

Arkadaşlar tartışmaya açık bi konu aslında ama kafama takılan 1 sorun var bizim polo larda dewir saati kaçta oldugunda sorunsuz ve aracı yormadan bi

sürüş elde ederiz  Ben normalde 2500 3000 devirde gidiyorum 3000 3200 devir arasında wites atıyorum aracın 1.6 75

2000 model zaten görüyorsunuz resimde de cewaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

volksport

Devir saatini aydınlatması orjinal değil, ekonomiklik acısından(az yaksın dersen)  2000 devir en ideali 1.6 75 ps için, kullandıgın degerler zaten aracı yormaz...

alleyesonme

eet ben deiştirdim passat 'tan cıkma wardi  let lerini deiştirttim YeşiL iğrneçti Toros gibi  :saskin: ... 2000 devirde de sanki araba çekmiyomuş gibi hissediyom o yuzden 2500 de filan kullaniyorum 3000 + da wites deiştiriyorum..

cengo26

ben ce en iisini yapıyosun.bendede aynı arabadan var. bu sölediğin degerlerin altında vites deiştirince araba daha fazla yakıyo.ben ce en ideali 2500 3000 die düşünüyorum

alleyesonme

Alıntı yapılan: cengo26 - 10 Ağustos 2008, 10:47:50
ben ce en iisini yapıyosun.bendede aynı arabadan var. bu sölediğin degerlerin altında vites deiştirince araba daha fazla yakıyo.ben ce en ideali 2500 3000 die düşünüyorum

Evet kardeş sanki böle titriyoda sömürüyo gibi geliyo ^^ bakıyorum şimdi araba rolantide çalısıyor 2000 devir ona göre az gibi 6000 kadran var gerisi boşa gibi geliyo o yuzden kafam karışıyor ortası 3000 bin demekki normali o diyoum ama o zamanda wites istiyo kafam karışıyor arabadamı sorun var bendemi diyorum ama demekki 2500 3000 arası kullanmak gerekiyor en ideali budur :)

lamec061

alleyesonme

ölesine ozel 1 nedeni yok :):) 65.560 km de ehehe bunun bakımıda wardır simdi bakalım ne kadar tutacak ^^ trigeri yağ filitreleri ws ws :S
Alıntı yapılan: lamec061 - 10 Ağustos 2008, 16:19:30
km. yi niye sildin  ;D

CoX_BoY

bencede en iyi devir kullanıyon aynı aractan bende var bende senin gibi kullanıyom 2500-3000 devirde kullnıyorum 3000 ve 3200 de vites değiltiriyorum tabi normal trafik seyride bu  ;) gösterge ledlerini nasıl değiştirdiğini anlatırsan sevinirim bende senin ki gibi yapmak istiyorum

yusufum206

alleyesonme gostergeleri tam olarak nasıl mavi yaptığını anlatabilir misin
YuSuFuM

serkov

bence çok doğru kullanıyorsun.. 3000'den sonra zaten daha çok yakmaya başlıyor...  :tamamdir :tamamdir
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

captain_07

arkadaşlar ben de değişirmek istiyorum bu gösterge ledlerini. nasıl değiştirdiğini anlatır mısın ? ledleri piyasada bulabilir miyiz? kenimiz değiştirebilir miyiz?

tesol.tr

detaylı anlatım istiyoruz  :) nasıl böyle mavi yapabilirz göstergeleri golf gibi olmuş çok hoş gerçekten :tamamdir

alleyesonme

Ozur dilerim arklar sinawlardan filan kafa kaldiramiyorum bu yuzdende fazla nete giremiyordum ... Hemen anlatayim cok zor deil aslinda cikma ( arizali , bozuk , kirik bi sekilde kullanilmayan ) golf passat yada ust model polo KADRANI bulacaksiniz oto elektronikcisi filan o tarz isler yapan birine gotureceksiniz sokecek icini acacak letlerini cikarip sizin polonuzun letlerlyle deistirecek hepsi bu kadar . (Mekanizma karmasik deil ufak letler lehimle baglanmis sadece eskileri cikarip yenileri lehimlicek o kadar ) Bende sevmiyordum letlerin rengini ''TOROS'' gibi duruyordu.. Boylece kurtulmus oldum ve cok memnunum tafsie ederim :)