Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
devir göstergeleri ?

devir göstergeleri ?

Başlatan mustafa-bg, 31 Temmuz 2008, 18:04:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mustafa-bg

selam vw bora gri gümüş aracıma devir saati takmak istiyorum 3 lü direk birde altına büyüklerden koymak isityorum
montajları zormu iç görünümde nasıl durur bordada bilgisi olan arkadaşlardan öneriler bekliyorum ...resimlerdeki ürünleri almaya karar verdim ...

golf-line2

hic düşünmem ben olsam bozma icinin güzelliğini  >:(

AhMeTH61

Bence hiç düşünme ben deneme amaçlı takmıştım bir kez,bence görüntüsü hiç hoş değil.
Ve gece sürüşlerinde ışığı aşırı şekilde gözüne alıyor

mustafa-bg

sadece altaki typer i alsam siyah renk iç aksama uyumlu nasıl olur ben boralarda hiç görmedim internette arastırdım hiç cıkmadı dıger araclarda canlı ve resımlerdede gordum sahsen benım cok hosuma gıttı borda nasıl durur evet haklısınız boranın içi gayet güzel ama ben bırazdaha farklı canlı istiyorum tabı cıngene arabası gıbı yapıskan paspas fılan cıvıl cıvıl olmıcak ...

AhMeTH61

Type-R çok özenti olur doğanlardaki gibi.

PoloGTI

3 lü olandada devir saati yokmu zaten ?
Vw Polo 6N

golf-line2

senin  aklıın onda kalmış kafana göre birini al tak bari  :tamamdir

mcsahan

boralarda devir saati yok mu? eğer varsa süper gereksiz bişey

mustafa-bg

haklısın kardeş aklımda kaldı boradada 3 lüdede devir saati var ama ben almak istiyorum  :D :D

PoloGTI

Gösterge için konsolumu deliceksin abi :(
Vw Polo 6N

mustafa-bg

evet kardeş delicem sorun degıl kapatılıyor veya hurdacıdan sadece dış direk kaplamasını al 20 30 za hazır  :saygılar :p

KOÇ:)