Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ankaradan bir golf daha... - Sayfa 4

ankaradan bir golf daha...

Başlatan s3lo, 21 Temmuz 2008, 19:45:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R-Line

düzeltim, kampana nerden çıktı ya  :D

AhMeTH61

s3lo

teşekkür ederim..eet biraz paslı duruyo,boyatmak değilde diskler gibi parlak metal olsun istoyrum aslında

AhMeTH61

Boyat gitsin veya çakma kapak falan tak dediğim gibi.
Stoplara dair planların varmı?

R-Line

jantcılar kaliperleri boyuyor genelde griye. bence boyanınca daha güzel duruyor.
jant kendini daha çok belli ediyor o açıdan dedim boyansa daha güzel görünürdü diye.

s3lo

AhMeTH61

Ledli stop hiçbir şekilde önermem ki bi özelliğide yok bence farklı bi görüntü gerek yok.
Buna vereceğin parayla çok daha güzel stoplar alabilirsin eğer alacaksan tabi.
Hella Magic Color Çok yakışır bence.

AhMeTH61

8000K Xenon Satılık Tam benlik ya para olsa bir dakika beklemeyeceğim.

sirhot

Alıntı yapılan: s3lo - 12 Ağustos 2008, 20:20:50
:D
:p eyw çok teşekkür ederim wala.. kendim gibi arabamıda bejiktaşlı yaptım...

Sende bizdensin demekki :tamamdir Beşiktaşlı arabasından da belli olsun değil mi ;) Bizde şu ana kadar yaklaşık 10 tane araba değiştirdik sadece bikaç tanesi beyaz değildi.Allah nasip ederse bu geleneğe beyaz bir golfle devam etmek hayalim 8)

PoloGTI

Alıntı yapılan: sirhot - 13 Ağustos 2008, 18:29:29
Sende bizdensin demekki :tamamdir Beşiktaşlı arabasından da belli olsun değil mi ;) Bizde şu ana kadar yaklaşık 10 tane araba değiştirdik sadece bikaç tanesi beyaz değildi.Allah nasip ederse bu geleneğe beyaz bir golfle devam etmek hayalim 8)
Bende sizdenim Bjk  :sevgi: Araba siyah ama  :D
Vw Polo 6N

sirhot

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 13 Ağustos 2008, 21:16:07
Bende sizdenim Bjk  :sevgi: Araba siyah ama  :D

O da olur Ersan kardeş :tamamdir Ben sadece karanlıktan çok aydınlığı seviyorum ;)

s3lo

PoloGTI

Vw Polo 6N