Golf MK1 Angel Far (FK) Artılı - Sıfır

Başlatan fanatic06, 19 Temmuz 2008, 11:15:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: saydam - 19 Eylül 2008, 08:56:54
şaşmaz sanayi powertech de var, 1 cd 12 sokakta.

Erden banada mk2 angel ve kristal stop sorarmısın varsa alalım hemen 1 takım...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golf-line2

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 19 Eylül 2008, 22:36:04

kristal stop bende alabilirim warsa

escocem

sarı civic vardı onlarda duruyormu halen acaba?farlar koyu renk camlı olandanmı yoksa krom olandanmı?bu gün fk sipariş ettim bende 57 euroya :)birde gti direksiyon aldım

saydam

ersan sabahtan aradım sordum bakiyim dönerim hemen dedi angellar için,dönmedi aradım şimdi dışarı çıkmış tekrar ararım. stoplar malasef yokmuş.

saydam

Alıntı yapılan: escocem - 19 Eylül 2008, 22:41:28
sarı civic vardı onlarda duruyormu halen acaba?farlar koyu renk camlı olandanmı yoksa krom olandanmı?bu gün fk sipariş ettim bende 57 euroya :)birde gti direksiyon aldım
hiç bilmiyorum cem daha adamların dükkanını bile görmedim, iyi rakama almışsın iyi günlerde kullan.

farlar bunlar.

saydam

Alıntı yapılan: golf-line2 - 19 Eylül 2008, 22:40:14
kristal stop bende alabilirim warsa
angellar için 130 ytl dedi, stoplarda elinde yokmuş getirtirim 1 ay içinde elimde olur dedi 200 ytl de fiyat istedi,pazarlık yapmadan.

keklikci

bu fiyatlar bir tek far içinmi geçerli. yoksa çifti içinmi?

saydam

Alıntı yapılan: keklikci - 20 Eylül 2008, 15:49:13
bu fiyatlar bir tek far içinmi geçerli. yoksa çifti içinmi?
çifti için.

Mk1GTI

Erden farları alalım ondan mk2 demi bunlar karışmasın... 200ytl stoplar için fazla demiş... MSN den görüşürüz ayrıntıları...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

escocem

crom dedikleri bunlar bence koyu olanları çok daha güzel oluyor amblemsiz fk tarzı panjurla xenonlada bunlar kadar göz almıyor.bakalım gelince paylaşırım resimleri :tamamdir

Han

Selam arkadaşlar bende 1 seneden sonra arabayı aaynı renke komple boyattım kaput filan atmıştı sedefli boya olduğu için renk farkı olmasın die komple boyattım farlar çok eski kaldı beni bi çift angellı far lazım bilgilerinize.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin