volkswagen t5 ABT

Başlatan burak_37, 05 Temmuz 2008, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

2 hafta önce serviste görmüştüm bende full ABT kitli T5 çok değşet bişeydi ama anlamadığım tekşey Ön ve arka logonun üstü siyak kapakla kapatılmıştı.

burak_37

bu abt modellerinde peygirlerdede değişiklikler oluyor bildiim kadarıyla 174 peygirlik 180 ps leri aşıyor   :S

sercansenol

hayır abt lerde herhangi bir değişiklik yok, ister abt olsun veya standart motor seçenekleri 88 105 130 174 ps den başka yoktur...

burak_37

abicim motorla oynanıyor ne dersen de tabi istersen oynayabiiyorlar

erdemözkan

ABT tuning araçlarda orjinalden güçlendirilmiş motor yok, işin makyaj kısmıyla ilgileniliyor.Güzel işleri var elbette ama tek markası para edio gerisi naylon aynısını hatta daha güzelini maslak oto sanayi de yaptırırsın.Nolur sadece marka kullanmamış olursun o kadar bana kalırsa transporter lara yapılacak modifikasyon sade olmalı tampon saçakları nikelaj iğrenç ve  gereksiz yan barlar çok saçma tamponları dikizleri kapı kollarını vs gövde rengi yapmak yeterli.jant ve lazerli camlar da artı değer katar yanlış anlaşılmasın başta dediğim gibi bunlar şahsi kanaatim.zevkler ve renkler tartışılmaz herkese iyi forumlar(amma da yasmışım yha) :D :D :D
http://img237.imageshack.us/img237/4259/signature0p.png
♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣ 34 RC 737 ♣♣♣

®oyal

Ön panjur,Ön tampon spoyleri,Yan etek seti,Arka spoyler,Arka tampon spoyleri,Egzost,Alçaltma Yayı

burak_37

abow eyvah tüm foruma rezil olduk:Dben başka bir yerin yalancısıyım :D

CARAVELLE T4

motoruyla oynandıgını dostum nerden duydun kim söyledi sana

yesil28

Slm arkadaşlar bana t5 uzun şase abt maşbiyel lazım elinde olan varmı acaba veya nerden bulabilirim serviste dehşet fiyat verdiler bana