MKII panjur calışması..

Başlatan mördak, 31 Mayıs 2008, 14:25:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mördak

mördak

zevk icin yaptım be abi isteyen takıcam dıyen varsa alsın bi cay ıcerım ama :)

ramcho®

cay sorun deil benim ön tarafın sökülmesi bayaği bir zahmetli ama elimde de 3 tane panjur var bende düşünüyorum yapmayı bakalım :)

vw6n

Eline sağlık orjinal gibi olmuş el emeğinin zevki başka oluyor :tamamdir
Eralp senin projeyide merakla bekliyoruz hadi gelde banada bitane yap ;)

yavuzz

kar
Alıntı yapılan: mördak - 01 Haziran 2008, 17:46:13
zevk icin yaptım be abi isteyen takıcam dıyen varsa alsın bi cay ıcerım ama :)

kardeş bana panjur lazım neyse vereyim..nasıl ulaşırım sana

HellHound

Ufak bi tavsiyem olucak...bende aynı şekilde polo aracıma arma iptali yaptım fakat sizdede olduğu gibi arma kısmının orda içteki destek yerleri olmuyor(dikine çıtalar) bu şekilde iptal edince...bundan dolayı rüzgarı ve tazyikli suyu yiyince ister istemez o kısımlar esneme yapıyor ve macunlu yerlerin çatlamasına kadar gidiyor olay.(başıma geldi ordan biliyorum)Eğer yapabilirseniz orta kısmada destek koymanızı tavisye ederim hem sağlamlık hemde karşıdan bakıldığında daha orantılı olması için...

Bu arada elinize sağlık güzel olmuş benimki buna göre biraz daha eğriydi:)

volksport

Alıntı yapılan: HellHound - 03 Temmuz 2008, 18:37:00
Ufak bi tavsiyem olucak...bende aynı şekilde polo aracıma arma iptali yaptım fakat sizdede olduğu gibi arma kısmının orda içteki destek yerleri olmuyor(dikine çıtalar) bu şekilde iptal edince...bundan dolayı rüzgarı ve tazyikli suyu yiyince ister istemez o kısımlar esneme yapıyor ve macunlu yerlerin çatlamasına kadar gidiyor olay.(başıma geldi ordan biliyorum)Eğer yapabilirseniz orta kısmada destek koymanızı tavisye ederim hem sağlamlık hemde karşıdan bakıldığında daha orantılı olması için...

Bu arada elinize sağlık güzel olmuş benimki buna göre biraz daha eğriydi:)

Deneyimlerini benim panjurda gorucez, yarın teslim ediyim sanada garibanın macunlarını cekelim, bu arada merak etme ben desteklerini attım gorücez bakalım nasıl olucak...

HellHound

Tamam kardeşim hallederiz benim evde yedek bi panjur daha olucak sen o panjurla arabanın üstündekini birleştir...Macun zımpara boya benim işim orasını düşünme bile:)

ogundmr

eskı yenı resmı olsaydı o zaman daha ıyı olurdu.Eline sağlık

Kingpin

Güzel olmuş, eline sağlık...

burak.akın

golf 1 e uyarmı golf2 nin panjuru ?

escocem

mördak

biraz tadılatla oluyo guzelde duruyo.

burak.akın

hmm peki golf2 lerin panjur daha güzel bnce   :)