BBS Jant Arıyoruım

Başlatan sekonline, 23 Mayıs 2008, 11:39:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

MERHABA ARKDAŞLAR BEN BİR GOLF MANYAĞI OLARAK BU AİLEYE YENİ KATILDIM FORMU DAHA ÖNCEDEN TAKİP EDİYORDUM AMA BİR GOLFÜM OLMADIĞI İÇİN FORUMA ÜYE DEĞİLDİM AMA ARTIK BİR GOLF var VE BENDE BURDAYIM ŞİMDİ Bİ GOLF KLASİĞİ HALİNE GELEN BBS JANT ARIYORUM VEE NE YAZIKKİ DAHA BULAMADIM YARDIMLARINI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER....

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

sekonline

siteyi inceledim ama bulamadım

sekonline

arkadaşlar bnim avatardaki bbs jant dan arıyorum bulan gören ve duyanların bilgi vermesi önemle rica olunur teşeküürler

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sekonline

Alıntı yapılan: corrado - 06 Haziran 2008, 14:04:13
http://www.sahibinden.com/golf_gti_janti_bbs_WQQaXQQ3554107WQQpXQQdisplayitem?keyword=bbs

fiyatıda uygun
biliyorum o jantı inceledim ama öyle istemiyorum RS tarzı olcak bi tane buldum ama bakalım olursa alcam ilginize teşekkür ederim  :tamamdir

Cahittt

sekonline bende poloya bbs takmak istiyorum formda sade pololar diye bi bölüm varya orda 6n2ye takmıslar bi tane mukemmel bişi. öle bi jant satan biliyomusun yada hangi sitede bulabilirim ?

sekonline

kardeş ben pololara baktım ama bulamadım senin dediğini sen bana ya resim yada bi link at orda n bakiyim

sekonline

Alıntı yapılan: Cahittt - 06 Haziran 2008, 20:44:23
sekonline bende poloya bbs takmak istiyorum formda sade pololar diye bi bölüm varya orda 6n2ye takmıslar bi tane mukemmel bişi. öle bi jant satan biliyomusun yada hangi sitede bulabilirim ?
kardeş buldum senindediğin yeri inceledim bende o janttan arıyorum bulursan banada haber ver oldumu :)
bide istersen ebay a bi bak

AhMeTH61

Mete Abi'nin sattığı BBS'ler vardı...Bi sorun isterseniz.

nizam

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 06 Haziran 2008, 23:05:29
Mete Abi'nin sattığı BBS'ler vardı...Bi sorun isterseniz.

satıldı 5*100 dü o sanırım
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

sekonline

bi tane bbs buldum ama o tek kademe ofsetli yine de devam ediyorum öbürünü aramaya