VWTR.Net Trabzon Buluşması Fotoğraflar-Yorumlar

Başlatan AhMeTH61, 18 Mayıs 2008, 17:52:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

Eralp abi var bende 1 kişi getirirm eğer katılım olursa buyursun gelsn.Rize'den falan gelecekler olurmu bilmem

AhMeTH61

Boztepe'de yer olarak 2 seçeneğimiz var.

Bi burası bi de Ali Şükrü Bey çay bahçesi var.Hangisi olsun onu da kararlaştıralım  :tamamdir

volksport

Tamam 13 ünde bende gelirim, sanırım banada uygun olur, sınav takvimime bakmam lazım...

AhMeTH61

Sahilde bi yerlerde de toplanabiliriz.Ama çay içme imkanımız olmaz.İsterseniz gidebiliriz her yer uyar  :tamamdir

PoYRaZ

AhMeTH61

Tamam Boztepe olsun.Ya Fotoğraf Makinesi olan varmı benimkini çaldılar  :t  :bekleriz:

PoYRaZ

volksport

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 20 Mayıs 2008, 12:08:41
Tamam Boztepe olsun.Ya Fotoğraf Makinesi olan varmı benimkini çaldılar  :t  :bekleriz:

Sorun değil bendede var... hallederiz...

PoYRaZ

Bi Golf GTI sahibi arkadaşla tanıştım bu gün arkadaşlar oda gelirim dedi özellikle Volkswagen Käferü var ben daha önce gördüm gercekten güzel bi makine o tarihe kadar cıkarsa sanayiden onuda getirecek. Ahmet yalnız biraz VWTR.Net Sticker'ları lazım gelip merak eden olursa veririz.

AhMeTH61

Abi ben sana bir tane sticker buldum getireceğim.Daha fazla bendede yok.Eğer üye sayısında herhangi bir artış olursa isteriz patronlardan.  :tamamdir

PoYRaZ

olur ya ben nerdeyse yolda giden hoşuma giden Volkswagen sürücülerine söylüyorum :) şaka bi yana tanıdıgım yeni tanıştıklarıma söylüyorum inşallah gelirler.

AhMeTH61

İnşallah abi.Trabzon'da kendimizi belli ederiz en azından bi kaç tane daha sticker olsa daha güzel olurdu.Bi de abi bu yer olayını nasıl halledecez yani hangi çay bahçesine gitcez ? Onu da halledince sadece buluşma planı falan kalıyor

PoYRaZ

ne yapıyoruz ahmet yer olarak boztepedeki o boş alanda toplanalım oradan bi cay bahcesine gideriz olur mu?