Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 113

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Yazıda benim katkım olmadı açıkçası.
Kendi yazmış editör.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OffLineR

Ben de sizinle bir okuyacağım yani yazıyı.
Yukarıdaki fotoğralar da çıkmaz büyük ihtimal dergide.
Başka fotoğraflar çıkacaktır. Çok fotoğraf çektik  :D

GolfMk1Cabrio

İnşallah 1. foto  oster olur  o değilde ben en çok senin KUZU'ya vericekleri lakabı merak ediyorum BACAKSIZ KUZU-SÜRÜNGEN-ALÇAK KUZU  :D

ReDDeviL

ADK

cavanozz

koray, sayende yine göğüsümüz kabaracak..  :tamamdir senden önce sanırım 2 tane mk1 dergiye konu olmuştu..  geriye mk2 ve mk3 kaldı  ::)  seninde dediğin gibi İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin..
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cavanozz - 20 Şubat 2011, 15:04:59
koray, sayende yine göğüsümüz kabaracak..  :tamamdir senden önce sanırım 2 tane mk1 dergiye konu olmuştu..  geriye mk2 ve mk3 kaldı  ::)  seninde dediğin gibi İtinayla, sabırla, keyifle modifiye edeceksin..
2'değil abi 3 tane Cenk abi,Cem abi,Selçuk abi bide 2 senen önceki buluşmadaki fotoğraflar ve sitemizin reklamları vardı  :tamamdir İnşallah bu sene İST. büyük buluşma olursa hepsini bir arada göreceğiz  :tamamdir

golfüçyüs

Alıntı yapılan: OffLineR - 19 Şubat 2011, 23:56:58
Çok sağolun gençler.
Serhat abi o rakamın bir anlamı var mı? :)

önce benim sana abi demem gerekir yaşım daha 19  :) rakamda snn arabayı o kadar maşallah anca kurtarıyo ondan  :t

mk1 2.9 vr6

yau araba  super oldu. cok kıskandım bu air ride isini  :sevgi: :sevgi:. biz yapmaya kalksak kaca patlar acaba   >:D merak ettim? masalah masallah masallah super is  :tamamdir  bu arada ben ciddiyim bu konuda nasıl yapıcaz, nasıl getirticez ve en onemlisi kaca patlar bu is bize tahminince. ozelden msj at lutfen  ;) :tavkiss:

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 21 Şubat 2011, 00:23:19
yau araba  super oldu. cok kıskandım bu air ride isini  :sevgi: :sevgi:. biz yapmaya kalksak kaca patlar acaba   >:D merak ettim? masalah masallah masallah super is  :tamamdir  bu arada ben ciddiyim bu konuda nasıl yapıcaz, nasıl getirticez ve en onemlisi kaca patlar bu is bize tahminince. ozelden msj at lutfen  ;) :tavkiss:
Cemre abi nerelerdesin sen ya  :melek: Harbiden çok güzel Koray abi yere basıcaz bu sefer bazı yerlerden geçerken problem yaşıyacağız ben bu hali ile bazen porblem yaşıyorum en iyisi AİR RİDE yükselt alçalt :tamamdir

OffLineR

Gençler Tr Tuning Mart Sayısını kaçırmayın  :halazn:
Detaylı fotoğraflar ve güzel bir yazı olmuş.
Ayrıca Poster'de ve dergide ben de varım  :halazn:

golf_4

çıktımı ki mart sayısı çıktıysa hemen alayım ..çok merak ettim valla..hemde gurur duydum
Vorsprung Durch Technik

ReDDeviL

Alıntı yapılan: OffLineR - 27 Şubat 2011, 12:51:13
Gençler Tr Tuning Mart Sayısını kaçırmayın  :halazn:
Detaylı fotoğraflar ve güzel bir yazı olmuş.
Ayrıca Poster'de ve dergide ben de varım  :halazn:

Hadi hayırlı olsun hakkettiği yeri buldu kuzu , arabam yok şuan ama almaya çalışırım gidip  :tamamdir
ADK

OffLineR

Bu sabah gördüm ben de Carrefour'da.
Çok heyecanlandığımı itiraf etmem gerek.
Kapak da çok küçük görünüyor ama paketi açmadan arkasını çevirdiğinizde poster'in katlanma şekli nedeniyle KD540 size gülümsüyor  :sevgi: :sevgi: :sevgi: