Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 109

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

rbaydug

;D ;D ;D abi harika olmuş yaww... hayranlıkla izliyoruz... Şimdilik horon tepiyor, yakında tango falan da yaptırırsın :D bu arabayı satarsan tarih seni affetmez!!!

corrado_g60

OffLineR

GolfMk1Cabrio

Maşallah  :sevgi: Koray abi plaka lambalarını beyaz yapsan daha iyi değil mi ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ÜRENCİK

Koray kanat taktırdı deseler herhalde çok garipseyen olmaz forumda.Sen gel beni dinle şu kaputa kocaman bir nazar boncuğu yaptır.Dost var düşman var.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

OffLineR

Nazar boncuğu ile çözüm olsa keşke.
Dost düşman ile birlikte arabayı kullanmayı bilmeyen sivri dolu trafikte.
Allah hepimizi nazardan korusun.

ReDDeviL

Aynen öyle bugün aksam ikeadan cikicam arkamda bir salam dikkatimi çekti dokuz aynasından bakıyorum kızla beraber aptal aptal oynuyo sonra geldi tıkladı arkadan bana
Sinirlendim indim bide bana benmiş vurdum
Diyo yok sen değil ben geri geri vurdum dedim bakmadım bile zaten bisi varmış diye zaten bu gidişle nazarlik diye diye yamultcaz bir yerleri
ADK

ÜRENCİK

Aslında nazarlık diye böyle dümbükleri yamultsak olmaz mı hep beraber. :bekleriz:
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 13 Şubat 2011, 23:17:39
Aynen öyle bugün aksam ikeadan cikicam arkamda bir salam dikkatimi çekti dokuz aynasından bakıyorum kızla beraber aptal aptal oynuyo sonra geldi tıkladı arkadan bana
Sinirlendim indim bide bana benmiş vurdum
Diyo yok sen değil ben geri geri vurdum dedim bakmadım bile zaten bisi varmış diye zaten bu gidişle nazarlik diye diye yamultcaz bir yerleri

iphone spec ;D hacı bari sözcük tahminini kapat, salam ne dokuz aynası ne yau ;D ;D ;D

ALPER.

ya ufak tıklamalardan bir şey olmaz da, insan üzülüyor tabi ki.1-2-5-10 olunca artık sallamıyosun ama, ben mesela bilinçli tıklatıyorum bazen, trafik magandası olursa.Arabadan da iniyor, debriyajdan ayağım kaçtı diyorum  >:D