Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 66

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freeman

Alıntı yapılan: GHOST - 05 Temmuz 2010, 15:04:45
Bende sessiz sakin bi susturucudur die düşünmüştüm en güzelini yapmışın.ben ne bk yicem bakalım
bana sorarsan cupra son susturucusunu tak, turbo back olarak bide 60 mm araboru.
mecite bi sorsana onun çıkan borular 60mmdi direk turbo flanşından itibaren arkaya kadar.
kargosu yüzünden ben almaktan vazgeçmiştim

GHOST

Yok o borular mantar tuning olmuş konuştum  ;)

barracuda

maşşalah koraycım çok tatlı duruyor valla  bütün olarak arac...Allah kaza bela vermesin

red_golf

Alıntı yapılan: freeman - 05 Temmuz 2010, 17:04:45
bana sorarsan cupra son susturucusunu tak, turbo back olarak bide 60 mm araboru.
mecite bi sorsana onun çıkan borular 60mmdi direk turbo flanşından itibaren arkaya kadar.
kargosu yüzünden ben almaktan vazgeçmiştim

Özgür arka tampon ekiyle ilgili çalışma yapalım abi... acayip gaza geldim :D

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

®oyal

Gel buluşmada söyle bunları. :saygılar

Ouzoo

Oktay abinin "boyun kırma" kombosunu biliosun Koray. Ona göre maheuaheaea :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

®oyal

Alıntı yapılan: Ouzoo - 07 Temmuz 2010, 00:47:49
Oktay abinin "boyun kırma" kombosunu biliosun Koray. Ona göre maheuaheaea :D

Kurtlar vadisi pusunun 89. bölümünü bana izlettirdinya sabah sabah. :bekleriz:

Hakkaten Ramazan ayına başlamadan önce güzel bir buluşma olsa ne iyi olur.

GHOST

olm bulamadık bi serial portlu makina ya.. şu auto lock olayını filan halledelim bedavadan ^-^

OffLineR

auto lock olayı için serial'a gerenk yok
gel yapayım  :D :D
Windows da olur.
Ama kumandadan pencere aç,kapa için serial lazım.

GHOST

ya onu kasttetim işte üstad kumandadan.. biprogram vardı dos altında çalışıp bizim obd ye erişen baya eskibişi hexa kodları değiştirebildiğimiz. ben bi ara benim eski otomatiğin şanzıman modunu değiştirecektim sport a alıcaktım o ara bulmuştum sanırım o programdan bahsedion  ::)

GHOST

DOSBox, an x86 emulator with DOS bak bu programı bi dene.. bunu üzerinde koş sendeki programı serial port emulation özelliği var. iş görebilir

OffLineR

Sanziman ayari icin de dosa gerek yok. Gel yapayim diyecem ama sende otomatik sanzuman yok.
Hehe

GHOST