Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 137

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

OffLineR

Tek kompresör 1dk 57sn'de dolduruyor tankı 110 PSI'dan 150PSI'a
sıfırdan da 5dk'da dolduruyor.

Çift kompresör 56sn'de dolduracak. Daha az gürültü süresi.
Daha çabuk dolum vs.. güzel olacak.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GolfMk1Cabrio

Bekliyoruz Koray abi  :tamamdir Geçenlerde TeckTurkey'de senin MK4'ün fotosunu çekip koymuşlar fotoğrafı koyan çocuk yazmış ''abicim ağzım açık kaldı nasıl bir basıklıktır otoparka nasıl girmiş bu adam şaşırdım valla ya'' diğeride demiş AIR RIDE vardır saf olma nasıl giricek o otoparka diye bulursam fotoyu yollarım  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

brkdmr38

Geçen bende techturkey de okudum Air Ride sistemi hakkında konuşuyorlardı.Biri yapmış bi forumda gördüm MK4 demişti.Üyelik olmadığı için bende sadece bizim forumda demekle yetindim kendime ... :) :)
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 31 Ocak 2012, 20:32:53
Geçen bende techturkey de okudum Air Ride sistemi hakkında konuşuyorlardı.Biri yapmış bi forumda gördüm MK4 demişti.Üyelik olmadığı için bende sadece bizim forumda demekle yetindim kendime ... :) :)
Güzel site gerçekten faydalı bilgiler mevcut  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

OffLineR

white quattro

quattro

suskun

H.G WORKS

OffLineR

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

emrah_akkas

Üzüldüm KD'ye valla geçen gün garaja sokmak için tam bir saat uğraştım dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı... :)

bermuda24

karlar altında bile ben burdayım diyor kd

OffLineR

biraz kar kış gördü totosu.
Olmaz bir şey :)