Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
OffLineR's Golf MKIV - Air Ride - Sayfa 12

OffLineR's Golf MKIV - Air Ride

Başlatan OffLineR, 12 Mayıs 2008, 09:37:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

harbiden olay budur..ilk geldiğinde neydi şimdi nasıl bi mk4 gerçekten seçimlerin çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler dostum..kaskon varsa jantları teminat dahiline aldırmayı unutma
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

@corrado
Çok teşekkürler.

@G60
Evet aynen dediğin gibi oldu ama süper oldu.
Araba sülük gibi yapışıyor yere :D :D

@suggestion
Çok teşekkürler. Mümkün olduğunda sade tercihler yapmaya çalışıyorum. Yorumlarınız sayesinde de doğru tercihleri yapıyorum.
Bu aracın bu hale gelmesinde payınız büyük. Kaskoya teminat dahiline almak için fatura gerekmiyor mu?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ramcho®

5 cm yay tak gez başka bişeye gerek yok :D

cehe ler nazar değmesin ama dikkat et kaldırımlara falan....

OffLineR

3.5cm yay takıcam en fazla. 5'e gerek yok diye düşünüyorum.

Bu arada 195x65x15'ten sonra 225x45x17 çok sert gelecek diye düşünmüştüm ama beklediğim kadar sert değil çok şükür.

Ouzoo

Alıntı yapılan: OffLineR - 07 Haziran 2008, 15:45:19
Kaskoya teminat dahiline almak için fatura gerekmiyor mu?

çoğu yer istemez, mesela ben sigorta şirketini arayıp telefonda teybimle kolonlarımı kasko yaptırmıştım hiç fatura felam istememişlerdi..Sadelik en güzel en iyisini yapıyorsun..bu arada krom kapıaçma kolu düşünüyordun ltfen unut o işi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OffLineR

Aa doğru düşünmüyorum artık kromları
Çıkarayım yapılacaklar listesinden :)

PoloGTI

Güle güle kullan abi çok güzel olmus ;)
Vw Polo 6N

R-Line

Doğru jant, doğru lastik
çok güzel olmuş, tekrardan hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...

kaliperlerin boyalı olsa daha şık durur.

vw6n

Maşallah diyelim Koray araç kısa sürede 10numara oldu :tamamdir keşke tekerlekleri sökmüşken kaliperleride boyasaydın şipşak

OffLineR

@MK-IV 35
@sortie34
Çok teşekkürler arkadaşlar.
KAliperleri boyarız ya ne demek
Kırmızı mı boyayım.
Farlara uyan bir renk seçmek lazım :D :D :D

vw6n

OffLineR

R-Line

ama artık kirlenmiş onlar.
sadece kaliperi değil, etrafınıda griye boya, şöyle pislikten kurtulsun.
ondan sonra dilersen kaliperleri kırmızıya boyatabilirsin, bu senin tercihin ikiside hoş olur.
lastiklerin rodajını doldurduğunda balans için gider yaptırırsın, boşuna sök tak yapma.
ama sen şimdi durmazsın, bir bakmışız yarın boyanmış.

OffLineR

:D :D :D
Bakalım ya
Yarın ola hayır ola :)