ehliyet alımı hakkında

Başlatan erdem2179, 11 Mayıs 2008, 12:19:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: suggestion - 12 Mayıs 2008, 14:31:33
Nasıl yaa..Dark felammı içtin? ben olsam kabul etmezdim hastaneye gidip kan testi yaptırabilirdin...

hem suçlu hem güçlü  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

handsome_8222

açıkça belirttim ilk çevirmeye girişimdi. sonuçta tükürük bie bira iken promil çıkar. kutu tuborg tu sanırsam ama dediğim gibi sadece emniyet kemeri cezasına çevrildi alkol cezası yemedik ;)

Ouzoo

ya ama Nizamcan 1 bira diyorsa durum fena..ben sarhoş araba kullanmam ama bazen dışarı çıktığımızda 1 bira içiyorum 2. yi hayatta içmem ki 1tanedede zaten olumsuz bi etki olmuyor..Bide o alkolmetreleri kaçtane insan üflüyor günde cihazın kafası güzelmiş biraz bence  :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

nizam

Alıntı yapılan: suggestion - 12 Mayıs 2008, 14:45:56
ya ama Nizamcan 1 bira diyorsa durum fena..ben sarhoş araba kullanmam ama bazen dışarı çıktığımızda 1 bira içiyorum 2. yi hayatta içmem ki 1tanedede zaten olumsuz bi etki olmuyor..Bide o alkolmetreleri kaçtane insan üflüyor günde cihazın kafası güzelmiş biraz bence  :)

rakıda bi etki olmuyor alkol türk içkisine ters yapmıyor  :D

no bira yes raki ;D

Yunus EMRE

Ouzoo

heralde 50 ml rakı içsen yine alırlar, en iyisi kolanya  :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

AhMeTH61

;D  ;D  ;D
Vodka'dan şaşmamak lazım  :tamamdir

nizam

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 12 Mayıs 2008, 15:23:42
;D  ;D  ;D
Vodka'dan şaşmamak lazım  :tamamdir

sen konusma yigen sınavların bitti mi len  :t :bekleriz:

Yunus EMRE

AhMeTH61

sirhot

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 12 Mayıs 2008, 15:43:47
:)  :-[ Bitermiiii    :'(  :'(
Sınav dediğin hiç bitmiyo be kardeşim.Şimdi hayat zaten bi sınav değil mi dicem olmıcak ;D ;D

AhMeTH61

;D  ;D  ;D  ;D  ;D
Vallahi öyle abi.Biri bitio bi nefes alalım diorz.Aha o ne bi sınav daha  ;D