Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jetta 1 Resimleri - Sayfa 4

Jetta 1 Resimleri

Başlatan AhMeTH61, 05 Mayıs 2008, 12:39:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neuss78

lostys

bu ne be? broadway mi?

GolfMk1Diesel

.
Kılıçoğlu Garage.

Mete35MkII

zuahhahahaah as hhaha ha ;D
Broadwaya harbiden benzıyo ilk bakışta  on kapısı acık olmasa broadway dıye ıddaaya bıle gırerdım
,...,,,

Mk1GTI

arkadaki spoiler yüzünden çok aldatıyo.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

.
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Hehehehe harbidende broawayın tıpkısının aynısı bea  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 02 Ekim 2009, 22:52:11
Hehehehe harbidende broawayın tıpkısının aynısı bea  :D

Aslında hatayı burda yapıyoz Brodway e çok benziyor veya tıpkısı derken sanki Brodway den kopyalanmış duygusu ortaya çıkıyor ama bir benzerlik söz konusu ise yaşları itibari ile ancak Brodway Jettayı kopyalamış diyebeliriz demi... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

taha_jetta80

evreka09

evet jetta 1980 mart da piyasaya verildi ki benim aracım 23 nisan 1980 trafiğe çıkışlıdır
iğrenç brodvaw 1984 de piyasaya verildi adı da reno 9 gl idi.

ayrıca jetta asla o araçla kıyas kabul etmez işcilik yol tutuş ve arka bağımsız süspansiyon sistemi buna en güzel örnek

neuss78

arkadaşlar aracımın spoiler i orjinal fabrika çıkışlı parçası. 1981 jetta gld  sunroof gibi farklı özellikleri var

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: neuss78 - 26 Kasım 2009, 01:20:13
arkadaşlar aracımın spoiler i orjinal fabrika çıkışlı parçası. 1981 jetta gld  sunroof gibi farklı özellikleri var

.
Kılıçoğlu Garage.

neuss78

VW SPEED bu arabayı rahmetli babam elleriyle almanyada volksburg dan fabrikasından aldı ilk el bu araba benim arabamı benden daha iyi bilemezsin değilmi .üstündeki parça orjinal fabrika çıkışlı parçası

neuss78

örnek resimde koydum üstte , arama motorlarında onlarca resim var böyle yakından bakınca anlaşılır orjinalliği