Caddy ön/arka tampon (bodykit)

Başlatan manimelankolipisikoz, 23 Nisan 2008, 19:48:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manimelankolipisikoz

karar verdim Touran tamponu olmassa hiçbişey yapmıyacam.ne boyama nede ayrı bi tampon.bilgiler için tşk ederim hepinize.

ramcho®

haa şöle değmez yani boyamaya....

®oyal

burak_37

hiç gerek yok bence çok saçma ayrıca kaldırımlara falan çıkarken çok sorun yapıyor

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: burak_37 - 21 Mayıs 2008, 17:17:49
hiç gerek yok bence çok saçma ayrıca kaldırımlara falan çıkarken çok sorun yapıyor

kaldırımda ne işimiz var hoca ya :)

burak_37

arkadaşım ben kastamonuluyum ama senin yaşadığın yeri bilemem adamın biri vw golf e bodykit yapmış tam yokuşa çıkarken arbanın bodykitinden eser kalmadı öyle deim yani:D

burak_37

bu arada resimdeki tamponu sakın takma iki günde izi bile kalmaz söyleyim:D

nizam

Alıntı yapılan: burak_37 - 26 Mayıs 2008, 22:01:22
arkadaşım ben kastamonuluyum ama senin yaşadığın yeri bilemem adamın biri vw golf e bodykit yapmış tam yokuşa çıkarken arbanın bodykitinden eser kalmadı öyle deim yani:D

iki sene kastamonuda M.Y.O da okudum oranın kaldırımı hiç bir yerde yok 40 cm vardır bazı yerlerde merkezde ki iş merkezinin oralarda kaldırımdan düş direkt bir yerini kırarsın öyle acayip ama orada gazlayan çok oluyor dereye ucmaları ve insanlara zarar vermelerinden iyidir

selamlar kardeşim
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

burak_37

doğrudur yeni yapılan kaldırım çalışmaları çok yüksek. yaşlılar çok zor inip çıkıyor  bu arada selamlar kardeşim diye kime dedin:D

nizam

Alıntı yapılan: burak_37 - 27 Mayıs 2008, 19:48:53
doğrudur yeni yapılan kaldırım çalışmaları çok yüksek. yaşlılar çok zor inip çıkıyor  bu arada selamlar kardeşim diye kime dedin:D

sana dedim burak  :) yaslıları geç ben bile bazen zorlanıyorum  :t
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)