Hangi Mid bass'ı önerirsiniz ¿

Başlatan manimelankolipisikoz, 16 Nisan 2008, 17:52:36

« önceki - sonraki »

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: volksport - 09 Haziran 2008, 09:21:40
Sürgülü kapıda oyle bir sıkıntı var ama görmek lazım onada bir çözüm bulunur, sonuçta merkezi kilit kablosu geçiyor....

:tamamdir

cemline

merkezı kılıt kablosu gecmıyor kardesler slotlar var kapılarda onlar oturunca calısıyor merkezı kılıt acıkken deıl dıkkat edersenız daha rahat gorursunuz bende dusunuyorum kı o slotlarda bunların yapılabılecegı dusuncesı ıle belkı adamlar bos yer bırakmısmıdır dıe ....

volksport

Alıntı yapılan: cemline - 09 Haziran 2008, 17:29:19
merkezı kılıt kablosu gecmıyor kardesler slotlar var kapılarda onlar oturunca calısıyor merkezı kılıt acıkken deıl dıkkat edersenız daha rahat gorursunuz bende dusunuyorum kı o slotlarda bunların yapılabılecegı dusuncesı ıle belkı adamlar bos yer bırakmısmıdır dıe ....

Dogrudur Cem... Caddy sahibi olmadıgım için sadece tahmin yuruttum... Bilgilendirme için teşekkurler, o zaman 2 tane kutu kestirip koltukların arkasına takıcaksın orta sesleri  :)

manimelankolipisikoz

deiştir arka  tablayı göm oraya ikitane aslan gibi çalışsın ne uzatıyosun kardeşim :)

cemline

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: cemline - 10 Haziran 2008, 12:53:48
peqi vazgeçtımmm tesekkurler :)

aslında ben ilk olarak arka koltuk altlarına düşünmüştüm hoperlorleri ama biraz dar duruyor yoksa yer olarak çok güzel olurdu.

oguz oktay

kardesim
bence kabin yaptır on numara olur

volksport

Önümüzdeki Hafta Mid Bass Günleri bizim polocuk için... JBL destekli bir işler çeviricez... 

JBL GTO 6507c 16.5 cm compenant
JBL GT5 963 oval set

oguz oktay

aliis

yarın sabah 16cm infinity companentlerim ve boschman anfim takılıcak, nasıl olduğuna dair yazarım yarına :)

mc_serkan_126

ben hala ön konsoldaki orjinal 10 cm likleri kullanıyorum geçen gün birisinin teli koptu gittim 5 er ytl den 2 tane 60 W lık koloncuk aldım :D
lanet olsun içimdeki bu polo sevgisine

volksport

Alıntı yapılan: volksport - 19 Haziran 2008, 11:04:48
Önümüzdeki Hafta Mid Bass Günleri bizim polocuk için... JBL destekli bir işler çeviricez... 

JBL GTO 6507c 16.5 cm compenant
JBL GT5 963 oval set

Hangi mid tiz diyo başlıkta, tabii ki JBL...

GT5 963 oval yerine GTO937 serisi aldım oyle kısmetmiş... en kısa zamanda montaj... >:D

OffLineR

Ya Eralp sen çok güzel biliyorsun bunları da.
Biraz da özelliklerinden ve neden bunları tercih ettiğinden bahsetsen süper olur :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)