Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SAFKAN GTİ........

SAFKAN GTİ........

Başlatan boldkaptan, 10 Nisan 2008, 14:44:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Hııııı, sana da merhaba.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

boldkaptan

nizam

aleyküm selam hogeldin genelde selam veririz ama sen boş geçmişin heyecandan olsa gerek... ;)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Ouzoo

hojgeldin, güzel alet.
anddd a.s.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

boldkaptan

slm werecek yer yoktu yoksa allahin selamini sizden mi esirgeyecem..........

nizam

Alıntı yapılan: boldkaptan - 10 Nisan 2008, 15:37:12
slm werecek yer yoktu yoksa allahin selamini sizden mi esirgeyecem..........

yanlıs anlama ama mektup yazarken selam yazılacak yer aranıyor mu...

a.s selam hoşgelmişsin araban çok güzel tadına vardıgın kesindir..
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

nefret35

hosgeldin
makina super ya  :tamamdir

Dr_EmrE

İstasyon Cad. bol bol görüyoruz. Jantları değiştirmen iyi olmuş.. Diğeri çok büyük duruyordu..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

Mk1GTI

Jantlar hoşuma gitmedi ilkokul çocukları araba resmi cizerlerya hani öğle bir görüntü var.... Safkan GTI lar 5 kapımıydı bu arada....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

boldkaptan

eger gti 5 kapısı oldugunu bilmiyosan bisey demiyom..............

ramcho®

ters cevap vermene gerek yok kadranları görene kadar bende inanmadım GTİ olduğuna....

Dr_EmrE

Mersinde de bir adet Siyah mk V GTi 5 kapı var.. Türkiye'de alan herkes 5 kapı GTi alıyor daha tek kapı mk5 GTi görmedim TR.de he hikmet anlamadım :D

"Safkan GTi.lar 5 kapı mıydı" diye sorarken , arkadaş GTi  3 Kapı olmalı demek istemiş aslında..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

Mk1GTI

Zaten soru olarak sordum ben onu içimde bir ark niyet yok....  MK5 GTI larınn reklamları hep tek kapı olarak gösterdiler
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"