AVANS MOTOR DEVİR AYAR BOZUKLUĞU

Başlatan acarkan, 08 Nisan 2008, 12:13:22

« önceki - sonraki »

golfsburg

acarkam,konyada oturduğunu söylemişsin.eski sanayide otoklinik adında volkswagen servisi var,banka şubelerinin olduğu yerde.motor konusunda çok iyiler,aracı denemeden vermiyolar.kime sorsan gösterirler.bilmiyorum belki sende oraya gitmişsindir.denemende fayda var diyorum.
Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir...

AsKaRoGLu

Merhaba bende konyadayım benim 99 otomatik golfümün bakımını eskisanayide köprünün ordan girince hemen sola dön sonra ilk sokaktan sağa dön sağdan ikinci blogun köşesinde (Kalkanlı sokak) volkswagenci mustafa usta yapıyor.Kendiside golf hayranı olunca arızalarından güzel anlıyor.Ona götür göster bence.

acarkan

ilginize teşekkürler arkadaşlar problem çözüldü konya garrage servise gittim lambda sensörü ve direksiyon müşürü mü ne var onlar değişti problem çözüldü 13 aydır allaha şükür arıza vermedi

OffLineR

lambda sensörü değiştirmeye ne kadar aldılar?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

acarkan

ambda sensörü ve direksiyon müşürü + işçilik 175 TL

dave123

ikisini beraber mi değiştirmek gerekiyor? bende de rölantı problemi var, dün defalarca stop etti beni de gıcık etti...

acarkan

ben ikisini değiştirdim ikisi arızalı gösterdi bilgisayarda lambda sensörü değiştirsen de zaman la aynı arızayı yapar diyorlar inanma lambda sensörünü değiştir

AsKaRoGLu

13 aydır arıza vermedı demıssın ama buraya arıza sorununu bır ay kadar once yazmıssın kardes :) Neyse sorunun cozuldugune sevındım.

avci78

arkadaşlar bende 99 model otomatik golf kullanıyorum benim aracımda sabahları zor çalışıyor ve rölantiyi tuttugunda motorda titreme oluyor banada yardımcı olursanız sevinirim.

avci78

yapılan işlemler manifol hava alıyordu düzeltiler,bogaz kelebeği temizlendi,benzin reğülatörü temizlendi ve benzin filitresi değiştirildi.ama yinede aynı problem var sabahları motor sogukken dahada kendini belli ediyor

dave123

kelebek, kelebek, kelebek...
bıktım ben bu kelebek probleminden
temizleme artık kar etmiyor bende 4-5 defa temizlettim düzen tutmuyor artık, kelebek değişecekmiş.
başka yolu yok mu arkadaşlar?

kelebek fiyatı 400 TL serviste 900 TL, çok paraaaaa... :(

OffLineR

MAF sensöründe problem olmasın gençler.

dave123

MAF sensörü ne ki Koray? şimdiye kadar hiç gündeme gelmedi böyle bişi, az bilgi ver de araştıralım belki daha ucuza yırtarız :)

OffLineR

Kelebeğin önündeki parça
Hava akış metre olarak da geçiyor.
Orada sensör var. Eğer o arızalıysa o da bilimum problemlere sebep olabiliyor.