Lastik Önerileriniz

Başlatan eroldemir73, 04 Nisan 2008, 17:27:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

degauss

Bende bir lastik tecrubemi aktarmak istedim. Polo 185/55/14 Cok zor bulunan bir olcu, tum lastikciler ancak siparis uzerine getiriyorlar. Ben tanesi 75 YTL'ye 4 adet MARSHAL marka lastik aldim. Bu lastikler kumho ile ayni fabrikada uretiliyormus. hatta bazi lastiklerin model numaralari bile kumho ile ayni. Ancak bu lastigin malzemesi biraz sert, zaten elleyince hemen anlasiliyor. Hafif kar yagisli bir havada yol tutusunun zayiflayarak kolayca kaydigini gozlemledim ama ben yinede genel performansindan memnun kaldim. Kuru ve yagmurlu havalarda lastikten dolayi herhangi tehlikeli durum yasamadim, zaten arabayi sert kullanmam ama yinede herhangi kayma, kizaklama v.s. durumu hic olmadi.
2000 Polo 6N2 --> 2012 Polo 6R

oguz oktay

benim aracımdada 185 55 14  micheln energy marka lastik var tanesi 85 ytl ye degiştirmiştim yol tutus olarak kuru zeminde on numara ama yagmurlu havalarda arabanın aldtında performence lastigi olan arkadasları uyarıorum bu kumho yokohoma  hele toyo fln cok kötü
benim şirket aracım doblo toyo f1 marka lastik var lanet olsun biraz tutunmaya calıs yaaa yola yagmurda frene bastınmı tamamm aymı hızla devam:D:D:D::D

skynet

#16
ben geçen hafta değiştim lastikleri.. büyük bir markette kampanya vardı. Pirelli P 3000 185x70x13 lük 4 adet lastiği 250 YTL ye aldım ... hemde peşin fiyatına 10 taksit
1998 POLO 1.6 HB AC

captaingurkan

185 x 60 x14  falken almıştım  mart ayında tanesi 90 ytl. çok şükür bir sorun çıkarmadılar.yumuşak lastikler

freedom

2 tane zaten vardı iki tane daha lassa duragrip taktırdım zaten memnundum. Hala memnum. 85 den almıştım tanesinisini. Lastiklerimin zamanında peynir ekmek gibi satıldığını söylüyordu satıcı çok satmış bunlardan güzel lastik diyor. Görüntüsü yarı kışlık gibi sanki vakumlu. Bir araba yıkamada abi bunlar kışlık bunları değiştir dedi  ;D en son 160 yaptım arabamda ve problem yoktu. Rüzgar sesi dışında.  ;)

Servan

Bende Yeni Aldım Jan Lastik 950 ytl 195/50/15 Performans lastikleri ve lastiklerim 2 sene garantili tuzak hariç bıçak sapla yada patlasın gidip yenisini alıyorum :)
adamlar çok sağlam.. Cnr Tuning fuarının en büyük lastik standına sahip ithalatçı firma...
ama 16 almayın niye derseniz 45 yanak almak zorunda kalırsınız daha incesi çok kötü olur görüntü süper olur ama konfor kalmaz ve 15 alıp 3,5 cm yayıda taktınmı görüntü mükemmel olur demedi demeyin :))

Mavrobela

Lassa nın Miratta lastiklerini kullanan varmı arkadaşlar.ben almayı düşünüyorum.

bluefail

orjinal üstünde gelenler michelin olması lazım h serisinden olabilir eğefarklı model istersen toyo derim

mahmut bey ile görülşülecek ...

Tel 0 364 213 22 45
Fax 0 364 224 31 18
Gsm 0 532 264 62 70
forumda arkadaş koray dersen uygun fiyat alırsın

06onur

Alıntı yapılan: captaingurkan - 14 Haziran 2008, 13:00:46
185 x 60 x14  falken almıştım  mart ayında tanesi 90 ytl. çok şükür bir sorun çıkarmadılar.yumuşak lastikler

bende falken aldım 4 mevsim kar performansı iyi diye bi de japon lastiğidir diye. Bir sene geçmedi karda tutmamaya başladı ama yağmurda iyi. Çok çabuk diş yiyor ve çok fazla lastik sesi oluyor kırşehire yaklaşırken asfalt dişli oluyor orada adamın canını alıyor resmen kırıkaleden doğuya gitmedikçe sorun yok.

BEN MEMNUN DEĞİLİM SESSİZ LASTİK ARIYORUM YARDIM LÜTFEN!!!
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

FIRTINA92

Arkadaşlar bende 185/65/15 T- lastık ve 15ınç jant var bunları değiştirmek istiyorum lastık:185/55/14 - H jant:14 inç olsun dıyorum aracı olumlu yönden nasıl etkıler ve ayrıca görünüşü çok fazla bozarmıyım 14 inç te en ideal ölçü nedir...98 polo hb 1.6
önerileriniz nelerdir..

oguz oktay

 poloda surtmuomu  185 65 15 hemde cok deli surter yhaa