soranlara cevap olsun!!! :)))

Başlatan cabrio63, 04 Nisan 2008, 14:13:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

akşam saat 24 civarı,ankara,tunalı caddesindeki edge adlı pub a gittim,arabamıda hemen edge in karşısındaki kaldırıma par ettim.içerde arkadaşlarımla birer bira içtikten sonra evlere dağılmak için dışarı çıktık.vedalaştıktan sonra,arabama yürürken,kaldırım kenarında alkol alan gençlerin bana dönüp baktıklarını farkettim.kendi kendime;akşam akşam adam dövmekle uğraşıcaz herhalde diyerek arabama bindim.tam park yerinden çıkıodum kiiii,alkollü gençlerden ikisi önüme resmen atladı.e dedim artık kavga kaçınılmaz herhalde :) bi saniye dur mur dediler,bende durup kapıyı açtım ve hayırdır? dedim.bi tanesi;abi arabanın kadranı kaç?diye sormazmı ;D bende niye soruyosunuz diye sordum.verdikleri cevap bi kere daha arabama aşık olmama sebep olacak türden;aramızda iddaya girdikte... ;D bende 220 km diye cevapladım ve sordum;peki kim kazandı iddayı?cevapları;ikimizde kazanamadık ;Dbiri kadranın 180 km olduğuna dair,diğeri de 260 km olduğunda dair iddaya girmişler :D neyse dedim devam ettim :)yolun aşşağasında olayları izleyen ve aport ta bekleyen arkadaşlarımda noldu cihan diye sorunca;(haklı olarak,biraz böbürlenerek) yok bişey çocuklar iddaya girmişler kadran kaç diye,onlara cevap verdim ;D onların şaşkın bakışları devam ederken olay yerinden çok sansasyonel ;D kalkışımla ayrıldım ;D işte soranlara cevap olsun;neden hala bu arabaya biniosun diye ;)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63



cabrio63

cabrio evet ama önce VW GOLF  ;D  :sevgi:

fatih_06

 :D bi gün biyerlerde denk gelirsek bende abi bu kaç basıyo diye soracam  :D

serhan06

  :)  aman fazla gezme basın belaya gırer  ;)   karsılasmıyoruz ankara gecelerınde ne tunalıda ne bahcelıde  :) halbukı sezonda acıldı ama demekkı ben gelırken sen gıdıyorsun sen gelırken ben gıdıyorum  :)  aman kendıne mukayet ol  :saygılar

cabrio63

yok serhan geziorum hemde o kadar hızlı geziorum ki,ondan karşılaşmıoruz ;)

mck

:)))) Zaten insanların dönüp bakması yetiyor.Bende dün akşam Bağdat Caddesine gittim.Corvette ile gelsem bu kadar ilgi çekmezdi.Artık bakışlardan sıkıldım :)))) bir daha çıkmayacağım yaa :))))  Tabi gecenin sonu çok büyük bir hüsranla bitti.Bu kadar bakış nazar değdirdi.Vites bozuldu :)

cabrio63


mck


cabrio63

kendi resmini koysan daha iyi ;) senin araban beyaz diil ;)

djtiko

OLD SCHOOL  MK2 ....

cabrio63