vw golf gti 1,8 16v

Başlatan mcsahan, 03 Nisan 2008, 23:34:22

« önceki - sonraki »

savasgti

Gerçekten çoook iyi araba tek kusuru 139 olmaması oda o kadar önemli değil. Param olsa hiç düşünmeyeceğim bi araba inanın umarım gerçek bi GTI hastası alır ve orjinalliğe önem verir umarım.

ozmo

Benim arkadaş 99 alfa sını takas etmek isityor eğer takas etmek istersen düşünebiliriz.

mcsahan

mcsahan

mcsahan

artık satılık değil

yavuzz

Alıntı yapılan: mcsahan - 01 Ağustos 2008, 12:39:47
artık satılık değil

abi en güzeli boşver satıp ne yapacaksın..bulabilecekmisin birdaha böyle zehir gibi makine  :)

freegane

abi bak işte almak isteyipte alamayanlar var. umarım en hayırlısı bu olmuştur

G60

Canlı gittik yanına bugün kuzunun, muhafaza edilebileceği en mükemmel yerde araç şuan. Aman nazar değmesin, satılma durumu olmaz inşallah bir daha.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mcsahan

sen bugünde gel, videoyuda yapalım ;)

G60

Golf 3 GTI tokatlama videosu mu haha :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

METiN

satılmaması daha hayırlı olmuş bence Mete :) açıkçası cok sevindim, birde sıkıntı diyorsun ama tek kapı arabada cocukla seyahat daha kolay, cam açamaz, kapı açamaz, 8-10 yaşlarına geldiginde bakarsın artık bi 4 kapı, tabi eleman erkek olupta Baba satma yaaa demezseeee :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

mcsahan

dursun bakalım kapalıda, hafta sonu hobi olur bize.
tek kapı 4 kapı derdim yok çok şükür. seat var zaten:) onla idare ediyorum günlük kullanımda
sadece arabaya binecek zaman yok, kapalı garajda duruyo
birde eşime günlük kullanacak araba ihtiyacımız var. o yüzden daha kullanışlı bir şey alalım istedim.
Neyse Osman çok güzel video ve fotolar çekmeye başladı bir kaç güne kendi konusuna yükleriz.

golf-line2

mete abi kızma ama  >:D

ben sewindim satılmamasına allah bilir kim alacaktı nasıl kullanacaktı :t