20 Nisan 2008 Sapanca Buluşması - Piknik

Başlatan mcsahan, 01 Nisan 2008, 23:14:37

« önceki - sonraki »

G60

Benim yarın sabah sınavım var saat 10 da, ordan sanayiye gidicem, ordan da egzos muayenesi yaptırcam. Ne zaman biter işim bilmiyorum Mehmet.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

zaman kısıtlaması yok osmancım ;)
ama alısverıs ısını halledelım orda

nizam

Alıntı yapılan: METiN - 18 Nisan 2008, 17:46:12
Nizam benim kavacıka gelme ihtimalim çok zayıf, gişelerde 8.15 de sizi bekliyor olurum, paralı yola girer girmez orda olacagım, bilginiz olsun...

gişelerden sonra değilde o kamyoncuların orada bekle olur mu abi zaten sabah arasırız
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Tholl-ga

vw6n

yarın bende but,incik felan alıcam biraz,başka bişeyler alınacakmı ihtiyaç listesi falan yokmu.

ramcho®

nizam sabah ben abdullah abiyi alıp gelicem 2köprüden çiktijktan sonra kavacık yazan otobüslerin yolcu alp indirdiği yerde olurum büüyük ihtimal 8 de...

mcsahan

KOÇ:)

Eğer araba ayarlayabilirsem yarım saatliğinede olsa abilerimin aralarında bulunucam.

ramcho®

KOÇ:)

Sitede konuyu yeni görüyorum Ramazan abi.Öncede bakmış olsaydım kesin gelirdim.Şimdi param yokki eğer gelemezsem birdahakine inş :)

ramcho®

tamam burak gel bekliyiorum mutlaka....

yarın sabah görüşmek üzere....

Tholl-ga

mcsahan

10 kg kömür aldım. mangalı bagaja koydum
sabah 09:45 itibariyle görüşmek üzere.
başta yazmıştım tekrar yazayım 532 472 34 06

METiN

Nizam saat 8.de alacagim kisileri ben almis olacagim, 8.10 gibi parali giselerden girmis olurum, o dakikalarda telleselim, ufaktan yollara duseriz, opetten de arkadasimi alacagiz sonrasinda, yani 8.20 gibide opette oluruz, son hareket saati opetten 8.30 olsun, sonra durmaksizin Allah kaza bela vermesse devam ederiz...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......