mk1 motorda sorun??

Başlatan by_modifiye11, 29 Mart 2008, 02:14:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

by_modifiye11

motor buldum da golf mk3 1.8.8v fiyata 1200ytl cektiler cokmu bırde ruhsata kaca işletiriz arkadas lar ??????

Sile-R

0 motor yapacaksın kardeşim...
...

by_modifiye11

ya yapılacakta motoru yapacagımız yere buna bi motor koysak şöyle güçlu bişey o nası olacak
nasıl bi motor koyulur buna ne tur olması gerekiyo bildiginiz motor varmı

Firestarter

Alternatif olarak; Golf II' nin, 1.8 gti motorunu atabilirsin yada senin motoru değiştirmeyip, rektefiye edeceksin güzelce.

Sile-R

İmkanların dahilinde diğer VW lerdeki ya da Audilerde ki bütün motorlardan koyabilirsin... Sanayide ya da hurdacılarda faturalı motorlara bakacaksın...
...

OZGUR.K

Ankara'da Yıldız Sanyii veya İvedik'teki hurdacılara istersen sor bigün.

mördak

hıc ugrasma butce varsa mk2 1.8 8 v gti + amerıkan sıbop amerıkan pıston 1.5 mm kapagı taslat ozaman görürsün :) :)

Firestarter

Aynen öyle. Onları yap, olay biter zaten.  :tamamdir

OZGUR.K

Peki bu taşlama ve  sibop olayı kaça çıkar arkadaşlar?

mördak

vala motoru tahmınımce 600 lıraya falan bulur ıyı bı rektefıye eder blogu gerı kalan modıfıye isi ustanın insafına kalmıs :)ama bı tanıdıgım motoruna 2 mılyar harcamıstı ama su an 4 ve 5 . vıtesi uzun zamandır kullanmıyo :) :)3 te 220 yı cok rahat ındırıyo zaten artık ıbresıde patlak :)sadece dedıgım islemleri yaptı :)

mördak

istersen bende mk2 elektıronık karburatorlu motor var al tak sekılde rektıfıye yapmıcan cekısıde super yakıtıda uygun özelden mesaj at ılgılenırsen ;)

cile_cash

3 gün önce benim başıma geldi yolda kaldım.araç sanayide şuan 1.500 ytl masraf çıktı refekte olcak.. bende merak ediyorum 1.500e daha güzel bi motor bulup takabililirmiyim diye.araştırmadayım

saydam

elbette alırsın ama ne kadar iyi olacağını bilemezsin.şu an üstündeki motor nedir? çok uçuk fiyat vermişler rektefiye için.