golf IV uzaktan kumanda

Baþlatan serhanvw, 27 Mart 2008, 12:46:09

« önceki - sonraki »

serhanvw

merhaba arkadaÃ...Ÿlar. bu siteye yeni üye oldum. 2003 golf IV primeline sahibiyim. aracÃ,,±mÃ,,±n kapÃ,,±larÃ,,±nÃ,,± anahtar sokarak açÃ,,±yorum. uzaktan kumanda taktÃ,,±rmak istiyorum. hem kapÃ,,±larÃ,,± kilitleyip açacak hemde açÃ,,±k olan 4 camÃ,,±da kapatacak. hangi marka, nereden alabilirm ve fiyatÃ,,± hakkÃ,,±nda bana bilgi verirseniz sevinirim.....

serhanvw

arkadaÃ...Ÿlar bu uygulamayÃ,,± yapmak istiyorum en kÃ,,±sa zamanda. yardÃ,,±mcÃ,,± olun lütfen. çok teÃ...Ÿekkür ederim Ã...Ÿimdiden....

mcsahan

bu tip uygulamalar oto elektrikçilerin hepsinde yapÃ,,±lmakta.
fiyatlarda aÃ...ŸaÃ,,ŸÃ,,± yukarÃ,,± aynÃ,,±. en yakÃ,,±n oto sanayiden daha net cevap alÃ,,±rsÃ,,±n.

serhanvw

orjinal olmayÃ,,±nca arabanÃ,,±n diÃ,,Ÿer aksamlarÃ,,±na zarar verir mi peki?

volksport

Vermez, sorun yok, DESÃ,,° önerebilirim... Piyasada bir çok marka var ama yaygÃ,,±n servis aÃ,,ŸÃ,,± nedeni ile desi derim...

serhanvw

cam kaldÃ,,±rma modülü dÃ,,±Ã...ŸarÃ,,±dan bakÃ,,±nca hoÃ...Ÿ görünüyo ama kullanÃ,,±mÃ,,± nasÃ,,±l? mesela 2 cam kapalÃ,,± 2 si açÃ,,±k düÃ,,Ÿmeye bastÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mÃ,,±zda kapalÃ,,± camlar zorlanÃ,,±rmÃ,,± acaba? ve bu DESÃ,,° ban akaça malolur toplam olarak?

serhanvw

arkadaÃ...Ÿlar ben bugün biÃ...Ÿey öÃ,,Ÿrendim belki siz çokdan biliyosunuzdur ama... kapÃ,,±larÃ,,± anahtarla açarken anahtarÃ,,± çevirip biraz bekleyince 4 cam açÃ,,±lÃ,,±yo, kapatÃ,,±rkende anahtarÃ,,± çevirip biraz bekleyince camlar kapanÃ,,±yo. süperr :) peki bu uzaktan kumandaya uyarlanabilirmi acaba?

SAYAR45

ARKADAÃ...žIM serhanvw :

AracÃ,,±na taktÃ,,±rdÃ,,±n mÃ,,± ? Cam modülünü nasÃ,,±l oldu ? Ne marka aldÃ,,±n ? Memnunmusun ?

06burak

Alýntý yapýlan: serhanvw - 29 Mart 2008, 00:59:05
arkadaÃ...Ÿlar ben bugün biÃ...Ÿey öÃ,,Ÿrendim belki siz çokdan biliyosunuzdur ama... kapÃ,,±larÃ,,± anahtarla açarken anahtarÃ,,± çevirip biraz bekleyince 4 cam açÃ,,±lÃ,,±yo, kapatÃ,,±rkende anahtarÃ,,± çevirip biraz bekleyince camlar kapanÃ,,±yo. süperr :) peki bu uzaktan kumandaya uyarlanabilirmi acaba?

Bende aracÃ,,±ma taktÃ,,±rmÃ...Ÿtm bikaç ay önce araçta bu sistem olduÃ,,Ÿu için uygulanabiliyor tüm camlar kalkÃ,,±yor ve kapÃ,,±lar kitleniyor.Hem fiyat bakÃ,,±mÃ,,±ndan fiyat düÃ...ŸÃ¼yor hemde kÃ,,±sa bi sürede takÃ,,±lÃ,,±yor bu sistem bulunduÃ,,Ÿundan  ;)

revelation

Carmax almanÃ,,±zÃ,,± Ã...Ÿiddetle tavsiye ederim.. aracÃ,,±mda carmax var ve de uyarÃ,,±larÃ,,± Ã...Ÿahane. kumanda çok fonksiyonel. özellikle aracÃ,,±nÃ,,±zÃ,,± anahtarsÃ,,±z ve dÃ,,±Ã...ŸarÃ,,±dan bile çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rabiliyorsunuz.. ama viteste unutmayÃ,,±n. en önemlisi camlar açÃ,,±k kaldÃ,,± diye endiÃ...Ÿe etmiyorsunuz. kapÃ,,±nÃ,,±zÃ,,± kapatÃ,,±n ve çÃ,,±kÃ,,±n alarm devreye girince pencereler otomatik bir Ã...Ÿekilde kapanÃ,,±r.

alpergndz

arkadaÃ...Ÿlar kusura bakmayÃ,,±n sizin topiÃ,,Ÿe yazÃ,,±yorum sonuçta burasÃ,,± golf IV toiÃ,,Ÿi bende de bora var ama ortak yanÃ,,±mÃ,,±z vw sahibi olmamÃ,,±z.benim aracÃ,,±n kumandasÃ,,± tüm camlarÃ,,± da kapatÃ,,±yor.Orjinal alarmÃ,,± var.

sormak istediÃ,,Ÿim bu araçlarÃ,,±n alarmÃ,,± ötüyormu?AracÃ,,±n kapÃ,,±larÃ,,±nÃ,,± zorladÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nda ya da aracÃ,,±n içindeyken kumandadan kilitleme düÃ,,Ÿmesine bastÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nda aracÃ,,±n içindeki sensörler seni algÃ,,±ladÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nda dörtlüler yanmaya baÃ...ŸlÃ,,±yor ve vi vi viv gibi bi ses geliyor.Sesi dÃ,,±Ã...Ÿardan bir insanÃ,,±n duymasÃ,,± imkansÃ,,±z.Normal araçlarda zorlama olsun yada aracÃ,,±n altÃ,,±ndan kedi bile geçtiÃ,,Ÿinde alarm baÃ...ŸlÃ,,±yor ötmeye ama benim araçta ses yok.Sadece dörtlülei yakÃ,,±p uyarÃ,,±yor.

ya benim aracÃ,,±n alarmÃ,,±nÃ,,±n sesi kÃ,,±sÃ,,±k yada alarmÃ,,±n ötme özelliÃ,,Ÿi yok.Sizce hangisi....

revelation

arkadasÃ,,±m senin aracÃ,,±nda alarm özelliÃ,,Ÿi oldugu söylenemez... tamam haklÃ,,±sÃ,,±n içeride bir tepki olacaktÃ,,±r ama bu bir alarm olayÃ,,± deÃ,,Ÿildir.

alpergndz

Alýntý yapýlan: revelation - 15 Kasým 2008, 23:53:41
Carmax almanÃ,,±zÃ,,± Ã...Ÿiddetle tavsiye ederim.. aracÃ,,±mda carmax var ve de uyarÃ,,±larÃ,,± Ã...Ÿahane. kumanda çok fonksiyonel. özellikle aracÃ,,±nÃ,,±zÃ,,± anahtarsÃ,,±z ve dÃ,,±Ã...ŸarÃ,,±dan bile çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rabiliyorsunuz.. ama viteste unutmayÃ,,±n. en önemlisi camlar açÃ,,±k kaldÃ,,± diye endiÃ...Ÿe etmiyorsunuz. kapÃ,,±nÃ,,±zÃ,,± kapatÃ,,±n ve çÃ,,±kÃ,,±n alarm devreye girince pencereler otomatik bir Ã...Ÿekilde kapanÃ,,±r.

2000 yÃ,,±lÃ,,±nda antalyada lokantada çalÃ,,±Ã...ŸÃ,,±rken bir imam kumanda ile aracÃ,,±nÃ,,± uzaktan çalÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±ran sistem yapmÃ,,±Ã...ŸtÃ,,± ama maddi imkansÃ,,±zlÃ,,±ktan dolayÃ,,± seri üretemiyorum demiÃ...Ÿti.Kendi brodway marka aracÃ,,±nda bize göstermiÃ...Ÿti o zaman aÃ,,ŸzÃ,,±m açÃ,,±k kalmÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±.Güzel bir özellk ama viteste olmadÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± sürece.Hocam kaça taktÃ,,±rdÃ,,±nÃ,,±z bu dediÃ,,Ÿiniz alarmÃ,,±?

alpergndz

Alýntý yapýlan: revelation - 16 Kasým 2008, 13:50:28
arkadasÃ,,±m senin aracÃ,,±nda alarm özelliÃ,,Ÿi oldugu söylenemez... tamam haklÃ,,±sÃ,,±n içeride bir tepki olacaktÃ,,±r ama bu bir alarm olayÃ,,± deÃ,,Ÿildir.

içerde kedi köpek yada çocuk kaldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,± zaman sensörler algÃ,,±lÃ,,±yor ve dörtlüleri yakÃ,,±p söndürüyor ve motorun ordan çok kÃ,,±sÃ,,±k seste vi vi vi sesleri geliyor.