Aynanın yenisi 50 YTL , hurdacıda 60 YTL ???

Başlatan OZGUR.K, 25 Mart 2008, 23:10:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

savasgti

Kör tutduğunu öpüyor arkadaşlar bu bukadar basit. Adamlar neyin sıfırını bulacağınızı neyin bulamayacağınızı çokk iii biliyor ona göre fiyat çekiyor ayrıca neyin yeni fiyatı ne kadar yine bizlerden iii biliyo allah kimseyi onların eline düşürmesin.

zalim_firari_06

ben hurdacıdan sağ arka çamurluğun plastiğini sordum
50 ytl dedi
abi dedim çamurluğu komple istemiyorum sadece plastiği dedim dalgasına
zaten o sadece plastiğin fiyatı dedi

Ouzoo

Alıntı yapılan: savasgti - 27 Mart 2008, 09:33:26
Kör tutduğunu öpüyor arkadaşlar bu bukadar basit. Adamlar neyin sıfırını bulacağınızı neyin bulamayacağınızı çokk iii biliyor ona göre fiyat çekiyor ayrıca neyin yeni fiyatı ne kadar yine bizlerden iii biliyo allah kimseyi onların eline düşürmesin.
+1903 aynen format bu
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

OZGUR.K

Alıntı yapılan: zalim_firari_06 - 27 Mart 2008, 22:48:02
ben hurdacıdan sağ arka çamurluğun plastiğini sordum
50 ytl dedi
abi dedim çamurluğu komple istemiyorum sadece plastiği dedim dalgasına
zaten o sadece plastiğin fiyatı dedi
Şaşmazda sıfır 4 lü plastik takımını 50 YTL ye bulabilirsin Ertuğrul.Ben bundan 2 ay önce sormuştum.

OZGUR.K

Ben sadece Şaşmaz'daki yerini biliyom bu yedek parçacının.Bi de İvedik'de yerleri varmış.Atılgan VW,Matbaacılar Sitesi,35.cadde,no 76 İvedik.Tel: 395 02 60 .Sanırım sen İvedik'te çalışıyodun. Şaşmaz'ın numarası ise 278 5978.

AhMeTH61

Keşke haberim olsaydı abi bizde bi takım vardı.Yollardım bende yeni sattım hurdacıya 25'e aldı orjinal aynaları...

OZGUR.K

Ahmet sağol kardeş.Senden 25 e aldı ,125 e satar o şimdi  aynaları :)

AhMeTH61

:D :D Satar abi varya  son dönemde acaip parçalar sattım ve hepside ucuza gitti.Pedere arabama saklayalım diyorum kızıo bıkmadınmı bu hurdalardan diyo bende yeni bi taktik buldum satıorm parçaları parası cebimde kalıo :)

OZGUR.K

MK II 'nin mirasından kendine rant yarattın demek :)

ramcho®

50 ytl verip orjinal kapı kolu almadım...20 ytl ye italyan olan ları aldım bu hafta 3.cü taktım...

orjinal parçanın yerini hiç biri tutmuyor..özellikle bizim gibi eski araç kullananlar için...

AhMeTH61

Ramazan abi aslında bu dediğin bazı önemli parçalar için gerekli.Biz eski MKII'ye orjinal bulamadığımızda başka bi markanın parçasını takardık fire vermezdi.Tabii orjinal başkadır.
Alıntı yapılan: OZGUR.K - 28 Mart 2008, 21:37:44
MK II 'nin mirasından kendine rant yarattın demek :)
Evet abi devir rant devri yapmak lazım bu devirde.Şimdi Ön için 2 disk frenim var onları satcam.  ;D