golf vr6 aranıyor...

Başlatan erdem2179, 25 Mart 2008, 20:36:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Suti

Alıntı yapılan: erdem2179 - 02 Nisan 2008, 00:36:59
yarın sabah ıspartaya gidiyoruz bi bakalım neyin nesiymiş bu vr6

bi bakın bakalım neymiş

gazlı 156 bg sanırım, ben daha 156 bg golf vr6 gormedim

car wolf

arabanın arkasında ve arka kapı çıtasında gti diye yazıyor ilanı iyi ce inceleyin motor hacmini 1800 - 2000 arası olarak göstermiş vr6 olsa 2800 motor olması lazım bence vr6 değil :tamamdir
My Cars Audi & Vw Germany Style

cabrio63

erdem2179

arkadaşlar sorduk araç vr6 değil bildiğimiz yani benimkinden gti fakat adam avrupa motorlu bu 156 beygir diyo 4 silindir yani sanırım bilmiyo yada 156 beygir olanı var mı acaba.
Mk3 gti

G60

Yok, olabileceği farklı şey 8V motor olur, o da 115hp. 16V ise 150hp.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Avrupa motor bize gelmez ztn :D avrupa motor demiş ya şaka gibi  ;D bende bi aricam merak ettim neymiş :bekleriz:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cabrio63

ben anlamadım hala,neden suti nin araba ile ilgilenmediğinizi,kasası seat ibiza diye mi?

erdem2179

yerli motoruda vardır belki adam bilmiyordur:) evet cihan kasası seat ,golf vr6 olacak tabi inşallah bulabilirsek araştırıyoruz bakalım artık
Mk3 gti

cabrio63

inan dediğini anlayamadım,ya da sen benim dediğimi anlayamadın :)

cabrio63

ben diorum ki,suti nin arabasını niye düşünmüosunuz ki?

erdem2179

suti nin arabası seat değil mi?
Mk3 gti

erdem2179

cihan bizim aradığımız golf vr6 o araç sadece motor u vr6 değil mi anlaşılmıcak bişiy yok seat kasa olmaz o arabada güzeldir.bişiy demiyorum teşekkür ederim ama illa ki golf vr6  :tamamdir
Mk3 gti

cabrio63

evet şimdi açıklandı olay,bi tane vr6 vardı siyah sahibinden.com da ama satılmış sanırım :)

corrado

Alıntı yapılan: cabrio63 - 04 Nisan 2008, 14:15:18
evet şimdi açıklandı olay,bi tane vr6 vardı siyah sahibinden.com da ama satılmış sanırım :)

bir tane bostancıda satılıyordu galeriden
hatta forumda yazılmış tunç sonradan vr6 olduğunu söylemişti.
yalnış hatırlamıyorsam tabi.
fiyatıda 21 gibiydi.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır