Orjinal Blaupunkt Teybinize Mp3 çalar

Baþlatan zlothann, 25 Mart 2008, 09:26:25

« önceki - sonraki »

zlothann

ArkadaÃ...Ÿlar merhaba. YaklaÃ...ŸÃ,,±k bir ay önce aldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,±z uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.

Ama internette dolanÃ,,±rken bulduÃ,,Ÿum Üstün bir zekanÃ,,±n ürünü mükemmel bi aletle karÃ...ŸÃ,,±laÃ...ŸtÃ,,±m. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çÃ,,±kÃ,,±Ã...ŸÃ,,±na baÃ,,ŸlanÃ,,±yor. SonrasÃ,,±nda ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,±z flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düÃ,,Ÿmelerinden, cihaz aynÃ,,± bir cd changer e baÃ,,ŸlÃ,,± gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hÃ,,±zlÃ,,± geçiÃ...Ÿlerle.

cihazÃ,,±n ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazÃ,,±m reklam amaçlÃ,,± deÃ,,Ÿildir. KullanÃ,,±mÃ,,± harika bir cihaz. Ã...židdetle tavsiye.

eFsAnEGOlföLMez

arkadaÃ...ŸÃ,,±m bende senin gibi düÃ...ŸÃ¼nüyordum orjinal teyp dursun dedim mp3 player filan takarÃ,,±m aux dan diye düÃ...ŸÃ¼ndüm ama günümüzde o kadar iyi cd çalar  çÃ,,±ktÃ,,± ki artÃ,,±k usb den mi baÃ,,ŸlarsÃ,,±n buluetooht baÃ,,ŸlanÃ,,±rsan sana kalmÃ,,±Ã...Ÿ dediÃ,,Ÿin alet  güzel olabilr ama golf 4 lerin çoÃ,,Ÿu orjinal teypleri kaset çalar ben yeni sony gt 424 modelini aldÃ,,±m usb önden giriÃ...Ÿli Ã...Ÿimdi artÃ,,±k cd sorunun yok takÃ,,±yorum çalÃ,,±yorum ama günümüzdeki aletden mahrum kalmamak gerek deÃ,,ŸiÃ...Ÿtirmek en iyisi bence.....

dyoban

Alýntý yapýlan: zlothann - 25 Mart 2008, 09:26:25
ArkadaÃ...Ÿlar merhaba. YaklaÃ...ŸÃ,,±k bir ay önce aldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m golf mk4 ümün orjinal teybine müdahale etmeden dijital ortamda müzik dinlemek istiyordum ama bunun tek çaresi servisten alacaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,±z uyumlu cd changer ve ya ara kabloyla uydurulacak cd changer idi.

Ama internette dolanÃ,,±rken bulduÃ,,Ÿum Üstün bir zekanÃ,,±n ürünü mükemmel bi aletle karÃ...ŸÃ,,±laÃ...ŸtÃ,,±m. Alet üzeirnde bir tane usb port bulunduruyor, ve kendisi orjinal teybin cd changer çÃ,,±kÃ,,±Ã...ŸÃ,,±na baÃ,,ŸlanÃ,,±yor. SonrasÃ,,±nda ise cihaz üzeirndeki usb portuna takacaÃ,,ŸÃ,,±nÃ,,±z flash diskin üzeirndeki mp3 leri orjinal teybin üzeirndeki cd control düÃ,,Ÿmelerinden, cihaz aynÃ,,± bir cd changer e baÃ,,ŸlÃ,,± gibi mp3 lerinizi dinleyebiliyorsunuz hemde çok hÃ,,±zlÃ,,± geçiÃ...Ÿlerle.

cihazÃ,,±n ismi xcarlink pekçok orjinal oto teyibine uygulanabiliyor. link vermek istemiyorum yazÃ,,±m reklam amaçlÃ,,± deÃ,,Ÿildir. KullanÃ,,±mÃ,,± harika bir cihaz. Ã...židdetle tavsiye.
arkadaÃ...ŸÃ,,±m ben o iÃ...Ÿi çok pratik bir Ã...Ÿekilde hallettim.senin gibi yeni cd çalar falan almaya da gerek yok.bir tane transmitter (radyo frekansÃ,,±ndan mp3 yayÃ,,±nÃ,,± yapan bir cihaz)aldÃ,,±m 1gb kapasitesi var kendinin  yüklüyorum mp3 leri dinliyorum ayarladÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m radya frekensÃ,,±ndan iÃ...Ÿlem tamam hem de 25 ytl ye çok partik bir cihaz bende sana bu cihazÃ,,± tavsiye ederim .yanlÃ,,±Ã...Ÿ nalaÃ...ŸÃ,,±lmasÃ,,±n reklam deÃ,,Ÿildir...........

zlothann

:melek: herkesin golfü en guzel :D hepimizin tekeri düz bassÃ,,±n. :D

volksport

Transmitter iÃ...Ÿi çok iyi deÃ,,Ÿil ama iÃ...Ÿ goruyor, genelde frekans karÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rÃ,,±yolar,cÃ,,±zÃ,,±rtÃ,,± vs sesleri oluyor baska bir radyo ile,bide mp3 ün ses kalitesi fm frekansÃ,,±na dökülüyor tam performansaa dönüÃ...Ÿmüyor... arkadaÃ...ŸÃ,,±n bahsettiÃ,,Ÿi cihazÃ,,±n çalÃ,,±sma yöntemide çok eski bir yönteme usb den flash okuyucu eklenmiÃ...Ÿ hali, c50 ye ne versen çalar, taÃ...Ÿ plak koy saÃ,,Ÿ koltuÃ,,Ÿa bagla dinle, C50 aslÃ,,±nda çok guzel bir cihaz ama modasÃ,,± kalmadÃ,,± kasetin artÃ,,±k, c50 ye neler neler yapmadÃ,,±kki adaptör kaset, el yapÃ,,±mÃ,,± anfi giriÃ...Ÿi aux cÃ,,±kÃ,,±slarÃ,,± vs...

yellow_driver

ben aleti internette inceledim, hoÃ...Ÿ birt alet. cd cangerdan hem çok daha az yer kaplÃ,,±yor hemde çok daha ucuz. bulunduÃ,,Ÿum yerde bayisi olsa anÃ,,±nda taktÃ,,±rÃ,,±rÃ,,±m. merkezi bursaymÃ,,±Ã...Ÿ, yolum düÃ...Ÿerse iÃ...Ÿallah taktÃ,,±racaÃ,,ŸÃ,,±m :D

yellow_driver

Alýntý yapýlan: zlothann - 25 Mart 2008, 09:26:25

siz kaça mallolduÃ,,Ÿunu biliyormusunuz ve benim araca uyarmÃ,,± acaba
   aracÃ,,±m 2000 golf4 teyibi blakpunk

fay78

Alýntý yapýlan: volksport - 26 Mart 2008, 10:26:48
Transmitter iÃ...Ÿi çok iyi deÃ,,Ÿil ama iÃ...Ÿ goruyor, genelde frekans karÃ,,±Ã...ŸtÃ,,±rÃ,,±yolar,cÃ,,±zÃ,,±rtÃ,,± vs sesleri oluyor baska bir radyo ile,bide mp3 ün ses kalitesi fm frekansÃ,,±na dökülüyor tam performansaa dönüÃ...Ÿmüyor... arkadaÃ...ŸÃ,,±n bahsettiÃ,,Ÿi cihazÃ,,±n çalÃ,,±sma yöntemide çok eski bir yönteme usb den flash okuyucu eklenmiÃ...Ÿ hali, c50 ye ne versen çalar, taÃ...Ÿ plak koy saÃ,,Ÿ koltuÃ,,Ÿa bagla dinle, C50 aslÃ,,±nda çok guzel bir cihaz ama modasÃ,,± kalmadÃ,,± kasetin artÃ,,±k, c50 ye neler neler yapmadÃ,,±kki adaptör kaset, el yapÃ,,±mÃ,,± anfi giriÃ...Ÿi aux cÃ,,±kÃ,,±slarÃ,,± vs...
+1
''AKTÃ,,°F KALMAN DÃ,,°LEÃ,,žÃ,,°YLE  ™  sözünün gerçek sahibi....Harbi FENERBAHÇE'LÃ,,°....

http://pic1.resimupload.com/r9/thumb_680654231.jpghttp://img393.imageshack.us/img393/2523/index3pq0.jpghttp://img408.image

zlothann

cihazÃ,,±n maliyeti 300 ytl. Ana distribütör bayilerin kar marjÃ,,±nÃ,,±da içinde bulunduran 130 € + KDV gibi bir fiyat söylüyor düÃ...ŸÃ¼nüÃ,,ŸÃ¼nü bulursanÃ,,±z eyeallah. ama keisnlikle bunu üstüne çÃ,,±kmayÃ,,±n çünkü bayiler arasÃ,,± ortak fiyat bu. takÃ,,±lmasÃ,,± 15 dakika. Delik yok, ek kablo tesisat sökülen takÃ,,±lan hiçbiyer yok teyp dÃ,,±Ã...ŸÃ,,±nda çok basit montaj.

Golf Üzerindeki tüm Blaupunkt modellerine uyan cihaz var. sadece montajÃ,,± yapan yere teybin modelini söyleyin fiyat deÃ,,ŸiÃ...Ÿmiyor. Benimki Blaupunkt Vw Beta

telekomcu44

EÃ,,Ÿer bu cihazÃ,,±n maliyeti 300 ytl ise deÃ,,Ÿmez bence 150-200 arasÃ,,± usb li hafÃ,,±za kartlÃ,,± çok kaliteli teypler var onlar bence daha iyi olur diye düÃ...ŸÃ¼nüyorum
Büyük imza...

zlothann

:D evet deÃ,,Ÿmez bencede. Golfümün konsol görüntüsünü bozacak bir teyibi taktÃ,,±rmaya gönlüm elvermedi, TaktÃ,,±rdÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m yerideki usta da aynÃ,,± fikirdeydi dediki abi ne gereÃ,,Ÿi var yauv ne güzel teypler var :D bende dedim benim 1973 model bi 1303 üm var ondada mekanik hafÃ,,±lzalÃ,,± blaupunkt orjinal fabrika çÃ,,±kÃ,,±Ã...Ÿ radyosu var, bu konuÃ...ŸmanÃ,,±n ardÃ,,±ndan malÃ,,± temin ettiklerinde elektronik servise gittiÃ,,Ÿimde patronu benimle tanÃ,,±Ã...Ÿmak istemiÃ...Ÿ. Dünya üzerinde bu kadar orjinalci çatlak pek kalmadÃ,,± diye.

özetle arkadaÃ...ŸlarÃ,,±m hepimizin golfünün tekeri düz bassÃ,,±n. Kim neyi istiyosa taktÃ,,±rsÃ,,±n. Böyle bi aletten haberiniz olsun yeter benim için.

hade stay with selamed  ;)

enerji

golf4 e mi taktÃ,,±rdÃ,,±nÃ,,±z ?

zlothann

evet golf 4 blaupunkt beta radyo- kasetçalar a