Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2 Mart 2008 Ankara Buluşması Resimleri - Sayfa 2

2 Mart 2008 Ankara Buluşması Resimleri

Başlatan G60, 02 Mart 2008, 19:19:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado

güzel olmuş.
hava biraz soğuktu herhalde.
vadi ;rüzgar sağlam esiyordur   orda.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

vw6n

Erhan insan polodanda bikaç resim koyar golfler vadisini bozmak istemedin heralde :)

Erhan

Aynen baktım polo yok hiç bozmalayım dedim  :) zaten diğer polo ile gelmiştim  ;)

serhan06

:) Tüm katılımcı arkadaslara sevgiler ağır hava sartlarına  :)  ragmen 4 aracta olsak ıyı bı eğlenti yasadık maksat muhabbet olsun amacıyla yapılan bu toplantı için tüm arkadaslara saygılarımı sunarımmmm  insallah daha güzel bı hava sartında daha genıs bı sekılde toplanırız  :)

nizam

olsun yavas yavas ankaradan katılım yükseliyor arkadaslar tebrikler darısı diğer bulusmalara...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

izo

selamlar herkese...bir renault kullanıcısı olarak vw bulusmasına gitmek ilgincti...ama vw lern kesinlikle ruhu var bbunu anlıyosunuz. araclar hala diriydi...hala goze hitap ediodu...sizlerle tanıstııma memnun oldum:)

Erhan

Hoşgeldin izzetcim, ankara buluşmalarını kaçırmazsın artık  ;D

Firestarter

Güzel bir buluşma yapmışsınız. Elinize, ayağınıza sağlık.

ismailtunca81

ben dün gelemediğim için ve  haber  veremediğim  için  bütün  vwtr  ankaradaki  arkadaşlardan  affımı  istiyorum  özür  dilerim  gelemedim çünkü  siz  toplandıgınızda  ben  istanbula  varmak  üzereydim    saygılarımla ani  bir  iş  gezisi rotasyon  a  maruz  kaldım 

TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

OZGUR.K

Havalar düzeldiğinde daha fazla katılım sağlanır herhalde  :-\ mi acaba diyorum?

Ouzoo

Alıntı yapılan: Erhan - 02 Mart 2008, 22:46:13
Aynen baktım polo yok hiç bozmalayım dedim  :) zaten diğer polo ile gelmiştim  ;)

Diğer?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Erhan

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

corrado_g60

saat 9,30'da kalktım dedım cıkıyım yola yavas yavas gıdıyım dedım ama tek basıma olunca
yolda bı sakatlık olur dıye cekındım hastalık bu nolacagı bellı olmaz.
hayatımda ılk defa yola cıkarken "acaba" dedım kendı kendıme
kusura bakmayın aranızda olamadım