MK-IV Golf ( from İzmir ) ( güncellendi )

Baþlatan R-Line, 26 Þubat 2008, 23:32:47

« önceki - sonraki »

sirhot

Aramıza Hoşgeldin abi.Aracın çok güzel duruyor.Kazasız belasız kullanman dileğiyle.İzmir'in neresinde oturuyorsun?

R-Line

hoşbulduk arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler :)

volksport

Aramıza Hoşgeldin, Kazasız Belasız Surusler...

R-Line

teşekkürler Eralp.

Bugia35

Aramıza hos geldın.her iki aracta baya guzel duruyor.izmirden olmana sevındım...coğalıyoruzzz.....

R-Line

teşekkürler izmirinde bi ağırlığı olsun artık dimi :tamamdir süper ligde yokuz bari burda yaşadığımızın farkında olurlar ;D

R-Line

bu resim aslında herÅŸeyi çok iyi anlatıyor  :tamamdir

:saygılar

sirhot

Alýntý yapýlan: MK-IV 35 - 28 Þubat 2008, 23:46:29
teşekkürler izmirinde bi ağırlığı olsun artık dimi :tamamdir süper ligde yokuz bari burda yaşadığımızın farkında olurlar ;D

Birol abi İzmir tayfasında bende varım.Öğrenci olarak da olsa yılın büyük bir kısmını İzmir'de geçiriyorum.Gaziemir'de kalıyorum Ömer abi var burdan ama o pek takılmıyo buralara >:( İstanbul'daki buluşmaları falan görünce içimiz gidiyor vallahi.Bizde bir buluşma ayarlayalımda egenin incilerini toplayalım hoş olmaz mı :melek:

R-Line

çok ii fikir Serhat :tamamdir ama ben yeni üye oldum kimler var izmirden daha pek bilmiyorum. aslında yaza doğru bi etkinlik ayarlasak süper olacak :)

R-Line

Serhat öğrencilik iyidir hele farklı bi ÅŸehirde olunca çok daha güzel oluyo. bizde öğrenciydik bi zamanlar, 5 sene geçti Marmarada, iÅŸte okul bitti ( ki biz geçermi 5 sene diyoduk) derken askerlikte bitti  izmire ve egeye kavuÅŸtuk ÅŸimdi düze çıktık  bi boÅŸlukta hissettik ama. kimler var izmir de ben bilmiyorum?

sirhot

Bende çok iyi bilmiyorum ama biz öncü olursak toplanırız yaza kadar.Öğrencilikten fazla şikayetim yok be abi.İzmir'de olduğu için olabilir ama hiç bitmesin bile istiyorum aslında.2buçuk sene kaldı inş çabuk geçmez ;D

sirhot

Ayrıca Birol abi ben yazın memlekete dönüyorum.Ondan yaza kadar toplanabilirsek çok iyi olur...

vw6n

Hoş geldin Birol iyi forumlar Arabanda hayırlı olsun.

R-Line

Alýntý yapýlan: sortie34 - 01 Mart 2008, 22:20:23
Hoş geldin Birol iyi forumlar Arabanda hayırlı olsun.
teşekkürler arkadaşım :)

Serhat öncedende söyledim kimler var bilmiyorum ama bu ay çok yoğunum nisanda böyle bir org. yapabiliriz. seninde vizelerine falan engel olmayacağımız bi şekilde :tamamdir