MK-IV Golf ( from İzmir ) ( güncellendi )

Baþlatan R-Line, 26 Þubat 2008, 23:32:47

« önceki - sonraki »

R-Line

ArkadaÃ...Ÿlar merhaba.

Uzunca bir süredir bu forumu takip ediyorum. ve nihayetinde üye olmaya karar verdim. umarÃ,,±m benide aranÃ,,±za alÃ,,±rsÃ,,±nÃ,,±z.
Öncelikle Ã...Ÿunu belirtmek isterim ki son derece faydalÃ,,± bilgiler paylaÃ...ŸÃ,,±lÃ,,±yor burada, yine çok güzel bir arkadaÃ...ŸlÃ,,±k ortamÃ,,± oluÃ...ŸmuÃ...Ÿ. bu yüzden bu forumun hazÃ,,±rlanmasÃ,,±nda emeÃ,,Ÿi geçen tüm arkadaÃ...ŸlarÃ,,±ma teÃ...Ÿekkür ediyorum.
genel olarak vw ile yakÃ,,±ndan ilgiliyim. sadece mk1 ve mk4 lere ilgim birazcÃ,,±k fazla. Ã...ŸÃ¼phesiz burada sizlerden öÃ,,ŸreneceÃ,,Ÿim Ã...Ÿeyler olacaktÃ,,±r ve yine bildiÃ,,Ÿim Ã...Ÿeyleride sizlerle paylaÃ...Ÿmak isterim.

uzunca bir süre golfle beraberim. ondan öncesinde mk1 jetta gld ile bir beraberliÃ,,Ÿimiz vardÃ,,±. gönül isterdi ki 2 araçlÃ,,±k bir garajÃ,,±m olsaydÃ,,±da jettayla ayrÃ,,±lmak zorunda kalmasaydÃ,,±k.

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3848/zmrvwav9j.jpg[/img]

mcsahan

hoÃ...Ÿgeldin Birol, iyi forumlar dilerim.

Ouzoo

HoÃ...Ÿgeldiniz  Birol bey, iyiki üye oldunuz aracÃ,,±nÃ,,±zÃ,,±nda maÃ...ŸallahÃ,,± var çok diri duruyor.KazasÃ,,±z belasÃ,,±z keyifli sürüÃ...Ÿler
Otomobil kullanmak asalaklÃ,,±ktÃ,,±r. Kurallara uygun kullanmak ise çaÃ,,ŸdaÃ...ŸlÃ,,±k. Lütfen trafik kurallarÃ,,±na uyun. Sinyal kullanmayÃ,,± sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanÃ,,±n tadÃ,,±na varÃ,,±n..

OZGUR.K

Araban hayÃ,,±rlÃ,,± uÃ,,Ÿurlu olsun,güle güle bin arkadaÃ...ŸÃ,,±m.Mazot kokusu güzeldir be Birol,bi de araban VW Golf ise :) Dizel arabanÃ,,±  nasÃ,,±l anlattÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,± ve unutamadÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±na bakarsak bence ileride  bir Golf 4 TDI yolu gözüküyo sana   :)   Tekrar araban hayÃ,,±rlÃ,,± olsun.. :tamamdir

R-Line

arkadaÃ...Ÿlar hepinize teÃ...Ÿekkürler. Özgür abi doÃ,,Ÿru söylüyorsun ilerde bir 130hp TDI neden olmasÃ,,±n
ama o kadar sÃ,,±k araç deÃ,,ŸiÃ...Ÿtiren birisi deÃ,,Ÿiliz,
Ã...Ÿartlar ve imkanlar dahilinde benim için en uygununun benzinli golf olduÃ,,Ÿuna karar verdim.  :)

Tholl-ga

hoÃ...Ÿgeldin

bi mk4 lü daha :)

Erhan

HoÃ...Ÿgeldin,

gri mk4 sardÃ,,± forumu  :)  kazasÃ,,±z belasÃ,,±z .

R-Line

hoÃ...Ÿbulduk ,
burada olmak ne güzel  :)

R-Line

buda benim eski aracÃ,,±m Jetta GLD.

R-Line

25 yaÃ...ŸÃ,,±nda ve üzerindeki boya fabrika boyasÃ,,±ydÃ,,±.
iliklerine kadar orjinal bir araçtÃ,,± ve bugüne kadar birkez yolda kaldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±mÃ,,± hatÃ,,±rlamam jetta ile.
keÃ...Ÿke 2 araçlÃ,,±k bir garajÃ,,±m olsaydÃ,,± da, hafta sonlarÃ,,± jetta ile hobi amaçlÃ,,± uÃ,,ŸraÃ...Ÿabilseydim.  :(

corrado_g60

hosgeldÃ,,±n guzel arac kazasÃ,,±z belasÃ,,±z

R-Line

teÃ...Ÿekkür ederim

R-Line

yeni konu açtÃ,,±m ama bilgilendiren olmadÃ,,± cam kaldÃ,,±rma modülü ile ilgili. bilen arkadaÃ...Ÿlar deneyimlerini aktarÃ,,±rsa sevinirim...

AhMeTH61

HoÃ...Ÿgeldiniz.SattÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,±z ve aldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±nÃ,,±z iki araçda çok güzel..  :tamamdir