Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yedek parça - Sayfa 3

yedek parça

Başlatan erdem2179, 21 Şubat 2008, 00:34:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Alıntı yapılan: htmetin - 10 Nisan 2010, 10:47:00
İstanbul'da özellikle anadolu yakasında Golf 3 parçalarını bulabileceğimiz başka nereler var isim ve yer olarak belirtebilirmisiniz. benim acil sağ-sol marşpiyel,  tampon far takımına ve arka spoilere ihtiyacım var.
istanbulda degılm ama bayagı fazla mk3 parcası elımde mevcut ıstersen bana bı lıste yaz özelden at baktırıyım ..

infinity3455

arkadaşlar   parçalar a  dikkat  yan sanayi  çok  dikkatinize

e12

Alıntı yapılan: infinity3455 - 03 Mayıs 2010, 11:28:40
arkadaşlar   parçalar a  dikkat  yan sanayi  çok  dikkatinize
evet pıyasada cok fazla yan sanayı var bu yuzden ben yurt dısından cıkma parca temını yapıyorum orjınal olsun camurdan olsun hesabı ;) :tamamdir :sevgi:

infinity3455

:)   saglam  kaynak  nerden alamanyamı 

e12

Alıntı yapılan: infinity3455 - 03 Mayıs 2010, 11:49:32
:)   saglam  kaynak  nerden alamanyamı 
tum dunya ;) :D ;D genellıkle almanya,lubnan,ingıltere,surıye vb... :tamamdir :sevgi:
ve suan hazırda sıparıs bekleyen gelmeye hazır cok fazla sayıda  mk3 yarısı var(ortadan ıkıye ayrılmıs ön tarafları)

infinity3455

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Bu arada acil bana arka silecek mekanizması ve motoru lazım benimkinin bobin yanmış mekanizma kilitlenmiş.. muayenedende geçmez diyorlar. elinde çıkma çalışan varsa bir zahmet irtibata geçelim
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

infinity3455

wallaa  araba  alırsam  iptal  etmeyi   düşünüyodum   we orayı  da  kapatmayı  boyatıp   muhayeneden  geçmiyomu   yoksaaa  iptal  etsek 

htmetin

arka silecek kışında baya işe yarıyor hani.. Ama siz siz olun sileceğin kaporta ile olan bağlantı yerine tazyzikli su tutmayın benim sileceğin motoru söktüm bugün kömürr gibi olmuş. içeriside çamurlu ve ıslaktı.hem konusu açılmışken söyleyeyim. eğer arabanızda silecek varsa ve herhangi bir aksamı çalışmıyor ise ağır kusurdan çakarsınız haberiniz olsun. Geçen benim arabanın bakımı için serviste takılırken birisi geldi cam fıskiyesi çalışmadığı için muayeneden geçirmemişler yana yana dolanıyordu acıdım adama:))

infinity3455

ortalık karışık ama ginede  ben  iptal  edejem  ne olursa olsun ......

htmetin

Sen iptal et okan senin GTİ 'a yakışır..350 grm ağırlığı azalır arabanın:))

infinity3455

:)   tabikide  ......  çok tatlı  bir  makina  olajak