Kol Dayama

Başlatan santa fe, 18 Şubat 2008, 18:21:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

06onur

Golf arka koltuk klima ızgarasını sordum o koldayamayla beraber dedi servis fiyat 130tl ya yanlış dedi yada bedava.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ŞEREF84

MERHABALAR BENDE YENİ 2007 GOLF5 MİDİLİNE SAHİBİ OLDUM İZMİRDEN KATILIYORUM ARANIZA BEN KOL DAYAMA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM İZMİRDE TANIGI VEYA HERHANGİ BİR SİTEDEN YARDIMCI OLACAK VARSA COK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

ramco

bende kolcak yaptırdım hemde cok iyi oldu tavsiye ederim

kyon

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bende de 2006 primline var. Sahibinden.com'dan 2 önce aldım. Tamamen orjinal gibi duruyor. Hiçbir yerini delmenize gerek yok aracın.

ercan_ege

bende bundan önceki aracım hyundai accent vardı 2005 model ona kolçak taktırdım ama pek randımanlı olmadı ses çıkarıyo arabayı delmek gerekiyo.anlıycan emanet gibi oluyo ama orjinalini yapıyolarsa ondan yaptır bence
ErcanEGE
VOLKSWAGEN BİR AYRICALIKTIR.

06onur

Moda Car Eski A4 tarzı demeden takılan kolçak internette var. Bide Serviste sordum sadece kol dayama kısmına 135Tl demişti ama konsol eklemnmesi gerekir mi bilmiyorum, midline ve prime modelleri vitesten geriye doğru farklılaşıyor, komple değişirse 350-400tl falanmış, onun yerine navigasyonlu teyp veya, CC Arka par sensörü hem daha mantıklı hemde işlevsel
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di