Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bbs Jant - Sayfa 8

Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MK2 GTİ

dz marka tavsıye ederım 10 numara ofset var :tamamdir
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

Halil Kara

Oguz kardesim jant satan arkadasima sorarim ama ben onun dukkanda hic gormedim.Belki tanidigi baska bir yerde vardir yada bir benzerini bulmaya calisiriz.Yarin bi sorayim haberdar ederim.

corrado

http://www.sahibinden.com/advanti_4x100_15inc-02WQQaXQQ8476627WQQpXQQdisplayitem&keyword=advanti

şu jantı çok beğeniyorum.
taiwan malı  f1 takımlarında torro rosso yada jant üretiyor.
istediğin modele yakınmıdır.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Ouzoo

Alıntı yapılan: corrado - 26 Ocak 2009, 08:52:48
http://www.sahibinden.com/advanti_4x100_15inc-02WQQaXQQ8476627WQQpXQQdisplayitem&keyword=advanti

şu jantı çok beğeniyorum.
taiwan malı  f1 takımlarında torro rosso yada jant üretiyor.
istediğin modele yakınmıdır.

evet yakın Atıf abi, satan kişiyide tanıyorum bu jant için konuştum ancak siyah olmasından ötürü teredütteyim..Hijoin ve pwden sonuç çıkmassa değerlendirmek isterim.

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

corrado

ben de  özellikle siyah diye beğeniyorum  :)

senin araç beyaz değilmi çok yakışır aklını çelmek gibi olmasın  ;)

gerçi osman benim jant seçimimi pek beğenmez
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Erhan

Ouzoo

Bu elemanın projeler skandal zaten..

Mini works jantlarıda olabilir 15 veya 16"
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Bence yakışır Oğuz :tamamdir

mcsahan

Ouzoo

Mete Abi sence nasıl :)

escocem

hijoin 222 çok güzel burda var poloda cidden ii duruyor :tamamdir

Ouzoo

Lm çakması cidden gzel ama 16dan aşağısı yakışmaz gibi..polo kaç model 6n değl hrlde?
Cem hocam bul bana şu jantı artık yahu, senden çok umutluyum :)

OffLineR

Oğuz hadi ya askerliğim bitecek nerdeyse bulamadık sana bir Jant
Olmuyor bak :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)