Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Evet fiyatı güzel, bakalım hayırlısıysa olur zaten cts bakıcaz çaresine :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

Ouzoo

15" ine fiyat istedim Atıf ağabey, varsa tabi..

Bu nasıl olur acaba, beyazda baya yakışıklı oluyor aslında

http://www.sahibinden.com/15_4x100_stamford_performance_wheels-38WQQaXQQ13589107WQQpXQQdisplayitem
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Bu gün otomobiline ne yaptın konusunda "jant" aldım yazısını görmek istiyoruz Oğuz 8)
Yok yaa beyaz güzeldeğil hemde pahalı Atıf amcanın verdiği daha güzel bence fiyatıda güzel.

Ouzoo

Abdulllah abi Atıf amcamın gösterdiği jantlar güzelde 15" yokmuş :-X

G60

Patron marka ahahahaha.  ;D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

JaSoN

Sahibindendeki 15" e30 jantları için konuştum ben sahibiyle. Adam kaç inç olduğunu bile bilmiyordu daha sonra aradı söyledi bana 14"miş. Zaten 15 olanı çok çok zor bulunur o jantın.

Suti

18CH var elimde 1 takım sıfır kutusunda beyler

5*100  ;)

OffLineR

Allah'tan GTI'ım yok :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

METiN

Oguz birak kardesim bu isleri cin mali borbetleri cak 15 inc, orta gobekleride duz bulur aliriz sana, 40-45 yanakla aslanlar gibi olur, hemde german style :) valla 550 liraya takimini satiyorlar ankarada felan, kargolatir getiririz...
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

oguz oktay

metin abim buldu hemen cözümü adasım ;D

Ouzoo

Alıntı yapılan: METiN - 20 Nisan 2009, 17:54:41
Oguz birak kardesim bu isleri cin mali borbetleri cak 15 inc, orta gobekleride duz bulur aliriz sana, 40-45 yanakla aslanlar gibi olur, hemde german style :) valla 550 liraya takimini satiyorlar ankarada felan, kargolatir getiririz...

Abim özledim seni ya :(
Anlatırım bi ara, arayamadımda seni..
Jant işi ömrümü yedi abi sen biliyosun, şu istanbulda aksarayın bi kızmı hariç gezmediğim dükkan kalmadı belki yok bulamıyorum kafama göre bişey.. borbet istemiyorum abi ya zaten yaz geldi biraz para lazım sanırım jant işi kalıcak, orjinal jantları boyatırım bi güzel götürür bunlar beni de, 50 yanakla nasıl yapıcaz bakalım.En kısa zamanda görüşmek üzere  :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: oguz oktay - 20 Nisan 2009, 22:05:29
metin abim buldu hemen cözümü adasım ;D

Adaş bu iş biraz yatıcak sanırım bu ay sonuna kadar bişey bulamassam bidahaki seneyi bulur o iş  :bekleriz:

bu arada önceki sayfada 17 rx linki verdim 5*100 bijon para varsa kaçırma derim o paraya bedava