03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

cinfizz

Alıntı yapılan: ozmo - 05 Şubat 2008, 15:37:19
valla ne diyeyim arkadaşlar katılamadım diye içim gitti ama napalım hala hanımlar uğraşıp duruyorum bu arada kaç kişi eşli geldi buluşmaya?
Geçmiş olsun önemli birşey değildir umarım. :-\
Eşli olarak 3 kişiydik buluşmada  :(

PoloGTI

Alıntı yapılan: ozmo - 05 Şubat 2008, 15:37:19
valla ne diyeyim arkadaşlar katılamadım diye içim gitti ama napalım hala hanımlar uğraşıp duruyorum bu arada kaç kişi eşli geldi buluşmaya?
Biz ailece geldik abi  :)
Vw Polo 6N

refikmk1

vallahi benimde gördüğüm kadar 3 yada 4 kişi idi  :sevgi: :sevgi:

ramcho®

valla bolu dedim mi ismail in yerini tek geçerim muazzam bi yer ama abilerimiz ne derse yaparız boluya da gideriz :)

refikmk1

Alıntı yapılan: METiN - 05 Şubat 2008, 13:42:33
Abiler bu bolu bulusması isini bence bu topicte takip etmeyelim ki bulusmamızın büyüsü kacmasın, 1-2 ay daha gecip havalar bi ısınmaya baslasın güzel bir topic açıp akabinde aslanlar gibi bulusur yer içeriz (cola, meyve suyu, ayran, fanta, isteyene şalgam suyu) :)
vallahi ben her türlü yola varım  :tamamdir tekel hariç :)
he bide isterseniz orta  biyer seçelim ankaralı,bursalı ,izmirli yani tüm kalbi vw tr için çarpanlar :D
o buluşma eğer kısmet olursa  :) hepimiz gelebildiğince gelebilirse diye düşündüm :D :D

escocem

Alıntı yapılan: ramcho® - 05 Şubat 2008, 20:55:45
valla bolu dedim mi ismail in yerini tek geçerim muazzam bi yer ama abilerimiz ne derse yaparız boluya da gideriz :)
ismailin yeri gerçekten güzeldir adam bi oturdummu masaya kalkası gelmiyor >:Ddiğer bir açıdan bakıldığındada söle güzel doğa içinde piknik tarzı takılınabilcek bir yer daha samimi olmaya olanak sağlar sanırım.imkanlar elverirse boluya gelmek için fırsat kollıycam bakalım..

refikmk1

ya eralp ciğim metin amca diyosun ya o kadar yaşlımıya metin abi?
gerçi sende haklısın saçlarına ak düşmüş bya ;D ;D ;D

refikmk1

oğuz kardeşimizde bi polo görmesin o da benim gibi  deli  :D :D :D :D :D

refikmk1

hemende bi poz yakalamışsın eralp  :sevgi:
iyikene bi xenon kontrolu yapalım dedik  :)
merak etme aynı pozlardan bi dahaki buluşmada yakalarım seni  :saygılar :saygılar :saygılar

Ouzoo

Eralp o far yıkamaya yaptığın yorum kulaklarımı çınlatıyor,  kullanmadığına sevindim :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..