03 Şubat 2008 İstanbul/Avcılar Buluşması Resimleri ve Yorumları

Başlatan volksport, 03 Şubat 2008, 17:25:55

« önceki - sonraki »

refikmk1

ya  tabi tabi basın gidin ondan sonrada sıkı sıkı pozlar diye karşımıza çıkın :t

umutsertan

Alıntı Yapya  tabi tabi basın gidin ondan sonrada sıkı sıkı pozlar diye karşımıza çıkın

Abi vallahi ben mecburdum gitmeye evlilik fuarına yetişmem gerekiodu. Benim anımda nişanlım olduğu için erken kaçmak durumunda kaldım. Kusura bakmayın. Çoğu kişi eşli geleceğini söylüyordu ama çok fazla eşli gelen yoktu.

refikmk1

Alıntı yapılan: umutsertan - 04 Şubat 2008, 23:21:57
Abi vallahi ben mecburdum gitmeye evlilik fuarına yetişmem gerekiodu. Benim anımda nişanlım olduğu için erken kaçmak durumunda kaldım. Kusura bakmayın. Çoğu kişi eşli geleceğini söylüyordu ama çok fazla eşli gelen yoktu.
sana lafımız yok abi sen allah razı olsun tek tek mkcıları, hoşcakal diye dolaşarak vedalaştın  :tamamdir :tamamdir

cinfizz

Evet bu eşli olayından bende muzdaribim.Bizimkiler sıkıldı bizde erken kalkmak zorunda kaldık.Bu arada kimseyle tanışamadığım için vedalaşamadım.Sessiz sedasız ayrıldım.İnşallah birdahaki sefere tam anlamıyla tanışırız herkesle. :-\

umutsertan

Alıntı Yapsana lafımız yok abi sen allah razı olsun tek tek mkcıları, hoşcakal diye dolaşarak vedalaştın   

Abicim benim mkcılarda aynı polocularda bu önemli değil önemli olan sizin gibi insanlarla tanışıp muhabbet edip arkadaşlıklar kurabilmek. Allah hepinizden razı olsun herkezin içi dışı bir  :D :saygılar

Muharrem abi bir dahaki sefere daha iyi organize olunur  ::)

refikmk1

Alıntı yapılan: umutsertan - 04 Şubat 2008, 23:34:51
Abicim benim mkcılarda aynı polocularda bu önemli değil önemli olan sizin gibi insanlarla tanışıp muhabbet edip arkadaşlıklar kurabilmek. Allah hepinizden razı olsun herkezin içi dışı bir  :D :saygılar

Muharrem abi bir dahaki sefere daha iyi organize olunur  ::)

herhalde mkcı polocu  olarak ayrım değil. birbirimize  dahada tanımak ve tanışmak  gibi  :sevgi: :sevgi:
mesela sitede yorum oluyo yazışıyoz ,dertlleşiyoz ,sıkıntılarımızı olabildiğince çözmeye çalışıyoz ama kimi zaman birbirimizi bile ne olduğunu , ne yaptığını ,neyi tam olarak bildiğimizi bilmiyoruz diye düşünüyorum ben şahsen :saygılar :saygılar :saygılar

MK2 GTİ

bende gorebıldıklerımle vedalastım refık bosuna tas atıyorsun bız 10 da carefourdaydık sız bıraz gec geldınız pazar gunu cok trafık oluyor eve geldıgımde gun bıtmıstı ınsallah bırdahakı sefer daha uzun gorusuruz
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

refikmk1

Alıntı yapılan: MK2 GTİ - 04 Şubat 2008, 23:48:52
bende gorebıldıklerımle vedalastım refık bosuna tas atıyorsun bız 10 da carefourdaydık sız bıraz gec geldınız pazar gunu cok trafık oluyor eve geldıgımde gun bıtmıstı ınsallah bırdahakı sefer daha uzun gorusuruz
ya uğur,cuğum sen güzel söylüyorsunda bizim duyduğumuz kadarı ile bi kaç foto çekip dönücez demişsiniz ondan sonrada piyasada yoksunuz bya ben saat 23 de evdeydim  :saygılar :saygılar

Tholl-ga

BJ plaka beyaz 9N ne zaman geldi resim çektiniz kayboldu.

akşam dönüşte herkesle vedalaşamadıysam yani hoşçakal demediklerim olduysa kusura bakmayın kalabalıkta unutmuşumdur kasti bişiy yoq

AhMeTH61

Tolga abi inadıma mı çekiyosun bu STV'nin resimlerini  >:(

corrado_g60

Alıntı yapılan: corrado - 04 Şubat 2008, 18:17:32
metin amca varken bana düşmez  :)

abi işte büyüğümüz sizlersiniz sen metın abı elımızden tutun :D